En FITUR, Puçol busca convertir-se en un poble amb turisme de mar i de muntanya

Gràcies a la invitació del Patronat Provincial de Turisme, l'Ajuntament de Puçol ha estat en FITUR (Fira Internacional del Turisme) amb un objectiu clar: potenciar el Paratge Natural Municipal la Costera, inclòs l'alberg, perquè es convertisca en un reclam turístic al llarg de tot l'any, com ja ho és hui en dia la platja de la població, gràcies a les banderes Blava, Q de qualitat turística i Qualitur.

L'alcalde Enric Esteve, el regidor de Turisme Juanjo Manzaneque i el tècnic Daniel Sebastiá han estat dos dies a Madrid, en FITUR. La visita s'ha realitzat, d'una banda, invitats pel Patronat Provincial de Turisme per a formar part de l'estand de la Diputació de València; d'un altre, amb un treball ja iniciat abans de començar el viatge: reunir-se amb les empreses del sector que gestionen parcs naturals i albergs, per a estudiar distintes propostes.

Posar en valor el Paratge Natural Municipal la Costera és el gran desafiament a nivell turístic que afronta l'actual Govern de Puçol. Amb la platja creixent any rere any com a destinació turística, falta potenciar la muntanya per a aconseguir arribar a l'altre públic objectiu que pot triar com a destinació la població.

Hem mantingut cinc reunions amb empreses que tenen experiència en dinamització de paratges i ja gestionen projectes semblants en altres poblacions”, explica l'alcalde Enric Esteve. “Volem posar en marxa l'alberg situat en la Costera i, paral·lelament, també invertirem en els monuments locals, en el nucli antic i en el turisme ornitològic, que són les possibilitats que oferix Puçol al marge de la platja, perquè la Marjal dels Moros no pertany al nostre terme, sinó a Sagunt”.

Projectes per a la Costera hi ha hagut des de fa anys; inversions en les instal·lacions i en l'alberg, també; el que fins ara no s'ha aconseguit es fer realitat l'eslògan turístic de la població: Puçol, entre mar i muntanya

La fira del turisme ha servit per a donar els primers passos i escoltar idees, ara toca estudiar-les i prendre decisions sobre els usos que volem donar al paratge natural municipal”, sintetitza Juanjo Manzaneque.

Informa: Sabín | Fotos: Diputació de València i Daniel Sebastiá

fotos face

105-pucol-en-fitur-4 

26 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres