La nova associació e-Sports València et porta la LCS Europea del League of Legends a l'Espai Jove

Divendres que ve de 29 de gener, e-Sports València es presenta com a associació en l'Espai Jove de Puçol, amb la retransmissió de la LCS Europea del League of Legends, tornejos, roses i més. Un equip jove format per experts en multitud d'esports electrònics i disposat a crear sinergies entre jugadors i associacions.

e-Sports València naix a Puçol amb la intenció de congregar a tots els gamers de la Comunitat Valenciana davall un mateix sostre. Han començat el seu camí amb una xicoteta col·laboració en les jornades Nadal a l'Espai.

Amb un equip jove, e-Sports València vol donar als esports electrònics la serietat que es mereixen hui en dia: esdeveniments de streaming, tornejos de diferents jocs, formació i assessorament per a promeses de l'e-gaming o grans aficionats a este món.

L'associació està formada per un equip directiu de Puçol, cada un expert en el seu joc: League of Legends, Hearthstone, Heros of the Storm... tot un ventall de saviesa que s'unix per a crear relacions entre els jugadors i sinergies entre distintes associacions i locals de la comunitat.

Encara que els poden trobar en les xarxes socials, e-Sports València farà la seua presentació oficial el pròxim 29 de gener en l'Espai Jove, usant les seues instal·lacions per a fer un streaming en pantalla gegant de la LCS Europea del League of Legends, tornejos d'Hearthstone, PlayStation i WiiU i un sopar a base de barbacoa... anem, per a xuplar-se els dits.

Si el teu teclat ja té esborrades les lletres W, A, S, D o tens tants jocs en l'estanteria que ja no saps com classificar-los, els xics i xiques d'e-Sports València t'esperen divendres que ve 29 de gener a la vesprada amb una bona dosi de videojocs i menjar.

Informa: Victoria Sanchis | Disseny cartell: eSports | Fotos: Sabín

096-nace-e-sports-1

21 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres