L'Associació de Propietaris Responsables recorda que els parc canins sorgixen gràcies al treball del col•lectiu

Arran de la publicació de l'article d'opinió de Pavalur, l'Associació de Propietaris Responsables de Puçol ens escriu per a puntualitzar alguns aspectes de l'article i aclarir quin ha sigut, davall el seu punt de vista, la participació real del grup polític i de l'associació en la posada en marxa dels parcs canins. Este és el comunicat que ens han enviat:

Que poca vergonya tenen, senyors de Pavalur. Ara tenen pressa per tindre un parc caní en les seues urbanitzacions, quan la que verdaderament ha aconseguit que estos parcs siguen una realitat és l'Associació de Propietaris Responsables de Puçol i no vostés.

Se li va demanar al regidor, senyor Babé, una reunió i mai va tindre temps per a això. L'única reunió que va sostindre amb l'associació va ser d'uns escassos 15 minuts en el hall de l'ajuntament i va demanar que en la moció s'incloguera el terme “urbanitzacions” o en cas contrari votaria en contra.

En l'escrit publicat en el periòdic Noticies de Puçol en el mes de setembre vostés es posaven la medalla que havien aconseguit un parc caní per a les urbanitzacions i això és no és veritat: vostés no han fet res.

Si hui a Puçol hi ha parcs canins és gràcies al treball desinteressat i la dedicació de molt de temps a càrrec els membres de l'associació, i gràcies a la col·laboració i interés de l'anterior equip de govern i de l'actual. I també gràcies al senyor Rubén Vaquer (de Ciutadans) per oferir-se a portar la moció a ple i a tots els altres partits per atendre'ns i col·laborar en els nostres projectes.

Senyor Babé, deixe de contar contes als seus votants i d'apropiar-se del treball dels altres.

Informa: Associació de Propietaris Responsables de Puçol | Fotos: Sergio Maestro

103-asociacion-propietarios-1

21 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres