Article del PSOE del mes de desembre: “Perquè ser socialista és fer”

Este és l'article del PSOE de desembre, titulat Perquè ser socialista és fer. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

És de justícia, donats els temps que corren, que els socialistes traguem tot el nostre ideari a la gestió diària del nostre ajuntament, que ens bolquem a dur a terme tot tipus de polítiques que no seguisquen una altra línia que no siga aquella que sustente el nostre principi “estem ací per a ajudar les persones, treballant de valent en el nostre present per a deixar a les generacions futures un futur que estiga a l'altura de les circumstàncies”.

Mentres el PP seguix llepant-se les ferides d'aquell, el seu injuriat 24 de maig, on van perdre tantes i tantes alcaldies, els socialistes, integrats en l'equip de govern de Puçol, hem posat en marxa tota la nostra maquinària per a deixar ben clar que l'estat de benestar del nostre municipi no patirà cap atac més d'aquella rància dreta que un dia es va proposar privatitzar fins al fet d'anar amb bici.

Quan els socialistes diem que tenim línies roges, no les creuem li a pesar de qui li pese, perquè entenem que són infranquejables i és d'imperant necessitat mantindre qüestions tan essencials com la sanitat i l'educació, entre moltes altres.

Que ningú s'espante, a pesar de l'anunci continuat del PP de que en les nostres mans tot està perdut, que els nostres sous no han fet una altra cosa sinó apujar, cosa que és prou falsa per cert, i que estan ansiosos per conéixer el nostre programa de govern, els deixe ací un xicotet avanç quant a educació es referix:

Tot just arribar al govern, el 13 de juny, vam donar una pujada de 18.000 euros a les ajudes en educació per a adquirir material escolar, vam passar de 12.000 que tenia pensat el PP a 30.000 en esta nova etapa.

Així, al poc de temps arribe el programa Xarxa Llibres i no ens va tremolar el pols a unir-nos a la plataforma i augmentar la partida d'ajudes en 32.000 euros més.

També hem pressupostat 40.000 euros en el manteniment dels centres escolars del nostre municipi, enfront dels 30.000 que al seu dia tenia el PP, però per si este esforç fóra poc, des de la Regidoria d'Educació s'ha remés un informe a Conselleria d'Infraestructures donant a conéixer l'estat dels nostres centres escolars, i serem incansables fins a aconseguir que estos reunisquen les millors condicions perquè els i les estudiants del nostre municipi tinguen les millors instal·lacions on poder estudiar i formar-se.

Ja ho hem dit moltes vegades, per a nosaltres els socialistes l'educació mai ha sigut ni serà un negoci, mai mercadejarem amb el futur dels i les jóvens del nostre poble, ni del nostre país, i que tinga molt present l'oposició que davant del seu temor que el públic coste diners i no es puga fer negoci amb això, des del partit socialista durem a terme tantes accions com siguen necessàries perquè els nostres veïns gaudisquen dels millors serveis públics.

Una opinió del Grup Municipal Socialista

19 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres