Article del Partit Popular del mes de desembre: “2015: no tot el que comença bé, acaba bé”

Este és l'article del Partit Popular de desembre, titulat 2015: no tot el que comença bé, acaba bé. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

En breu finalitzarà 2015, l'any que podríem denominar, políticament parlant, el dels pactes de perdedors, el dels tripartits absurds i interessats; tots units enfront del que ha guanyat les eleccions, que a Puçol va ser, com tots saben, el Partit Popular.

I com ens agrada centrar-nos en el nostre poble, farem el resum de l'any a manera de recordatori.

Un any que va començar amb un govern popular, que va dur a terme una gestió exemplar i eficaç, amb grans inversions com el Camí la Mar i la passarel·la, la nova Avinguda de València, el reasfaltat de moltíssims carrers que ho necessitaven i les millores en l'accessibilitat, l'obertura del centre de malalts mentals en Mas de Mur, la posada en marxa del carril bici per la ronda Mercé Rodoreda. Van començar també els plans d'ocupació per a parats de llarga duració, a més de cursos de formació.

Cal destacar la importància que tindrà per a Puçol l'empresa Sesderma, que en breu s'instal·larà en el nostre municipi (a pesar que des de la Conselleria d'Indústria dirigida per Compromís li'ls pretenen tancar les vies de finançament). Amb la dita empresa es va tancar un important conveni que possibilitarà la inserció laboral de discapacitats.

A nivell cultural destacaríem l'edició del llibre Puçol en la memòria, que va tindre una gran acollida per part de tots els veïns, esgotant-se la primera edició a penes va eixir.

Per primera vegada Puçol va participar en la fira internacional de turisme (FITUR) a fi de donar a conéixer i promocionar la nostra platja i la nostra gastronomia.

I tot açò deixant una situació econòmica sanejada i amb els comptes molt clars, sent el primer govern municipal que ha sol·licitat donar compte per iniciativa pròpia de la situació econòmica que deixàvem.

I mentrestant, els altres (els perdedors) continuen vivint de rendes i prenent poques iniciatives.

Si d'alguna cosa s'ha parlat estos últims mesos són de les constants ficades de pota, en alguns casos un poc més, de l'alcalde i els seus acòlits. Recordem el sinsentit de no deixar celebrar la missa en la platja durant els mesos d'estiu, o la falta de respecte que va tindre amb tot el poble quan en la presentació dels festers es va atrevir, pel seu compte i risc, a canviar la lletra del nostre himne regional.

Els contarem també l'última succeïda estos dies: ens ha fet arribar als regidors i treballadors municipals unes agendes en català, amb festes catalanes incloses i només davant de la queixa del PP han decidit retirar-les (no sabem a quin cost).

I a tot açò, el poble paralitzat, la transparència de què tant feien gala és inexistent i després de set mesos de govern seguim sense conéixer el pacte del tripartit. L'alcalde ens va dir que estava en el forn fa dos mesos i pensem de ja ha d'estar socarrat. Els plens s'han convertit en un acte de demostració del seu totalitarisme, en els que reitera contínuament que ell és el que mana i que es fa el que ell vol i com vol, negant la paraula a la resta de grups polítics i en especial al Partit Popular.

Li recordarem al Sr. Esteve el que ell ens va demanar en el seu discurs d'investidura: Siguem crítics que el carrer comença en la porta mateixa de l'ajuntament.

I nosaltres li diem: aplique's el conte, Sr. alcalde.

Per a finalitzar este article volem desitjar a tot el poble de Puçol un Feliç Nadal i un feliç any nou, ple de salut i de pau.

Una opinió del Partit Popular

19 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres