Article d'Esquerra Unida del mes de desembre: “Eleccions, generals i eixes coses de l'amor”

Este és l'article d'Esquerra Unida de desembre, titulat Eleccions, generals i eixes coses de l'amor. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

La política fa estranys companys de llit, el poble unit mai serà vençut, hem fet l'esforç per confluir per un bé comú i se'ns ha injuriat, donant la raó a aquells que deien que Podemos naixia per a destruir a Esquerra Unida.

Quasi estem contents de ser despreciats per tots o quasi tots, ara es va a demostrar que la xarrameca i les frases per a l'aplaudiment tampoc valen per a res si l'única cosa que aglutines són vots.

Quan llegiu açò hauran passat les eleccions però no tindrem govern, Podemos fitxa generals per a les seues hosts només per un grapat de vots, s'ajunta amb Compromís pel mateix, inclús s'haguera ajuntat amb nosaltres si hagueren vist possibilitat d'aprofitar-se. Nosaltres no volem vots, volem persones, idees, treball, per no voler no volem ni posar president, només volem traure el nostre poble avant, la nostra comunitat avant i Espanya avant.

Mentres els Populars es dediquen a mirar si l'agenda és en català, per a desviar l'atenció del que tenen a casa, tot és agranar i fregar, i cada vegada ix més ronya. Però no són ells els que intenten netejar, els que comencen a agranar són del poble.

Que si les bicis, que si les misses, que si els bous, que si l'himne, que si l'agenda, que si el pressupost de medi ambient es doblega, si no saben arreglar les coses almenys no les enverinen…

Nosaltres tractem de fer una política diferent, per això entenem que el PP no comprenga res. Quan ens puguen acusar de robar al poble llavors ens avergonyirem, mentres continuarem treballant per a fer-ho millor que ells i que nosaltres mateixos.

Millorar és el nostre objectiu, ni el menyspreu ni el ninguneo” faran mossa en el nostre treball.

Una opinió d'Esquerra Unida

19 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres