El Club Handbol Puçol estrena patrocinador i ho fa amb dos partits i dos victòries

Va començar l'any 2016 per a dos equips del Club Handbol Puçol i amb una grata novetat, estrenant com a patrocinador a l'empresa LAINVAL (Bugaderia Industrial València) qui en la seua estrena amb el club no podia portar més fortuna: dos partits, dos victòries.

Els primers a jugar van ser els juvenils dirigits per Guillem Baena, que van jugar en el pavelló de Mislata contra un equip millor classificat, però la classificació no ho és tot i els juvenils de Puçol van demostrar el handbol que porten dins. El resultat final ho diu tot: 24-34. Gran victòria a tan sols un partit d'acabar la lliga regular.

El segon i últim encontre de la jornada es va disputar en el Pavelló Municipal de Puçol entre els equips de Club Handbol Puçol i el líder de la lliga, el Handbol Almassora de Castelló, que a més arribava a Puçol amb l'anell d'invictes.

El partit va començar molt bé per a les xiques dirigides des de la banda per Carlos Uceda i Pepe Sebastiá, marcant una diferència màxima de 5 gols en els primers 10 minuts. A partir d'ací, les visitants van començar a demostrar per què són les líders i van deixar la diferència al descans en un dubtós 10-8 per a les locals.

La segona part va ser molt semblant i les diferències per a les de Puçol es van ampliar en els primers minuts, sense arribar a tancar el partit, cosa que van aprofitar els castellonencs per a igualar l'encontre a falta de 12 minuts.

Però gràcies a l'encert de la portera i les golejadores locals el resultat va ser clar i just, d'acord amb allò que s'ha vist en el Palau d’esports municipal: 25-22, el que sens dubte deixa una gran sabor de boca en tot el club que a més es va dedicar la victòria al nostre nou patrocinador LAINVAL. Gràcies.

Informa: Guillermo Maestro Fotos: Club Handbol Puçol

064-balonmano-femenino-1

13 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres