Article de Compromís del mes de novembre: “Encara que pedregue collirem blat”

Este és l'article de Compromís de novembre, titulat Encara que pedregue collirem blat. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Encarem la recta final de 2015 amb il·lusió i optimisme. Els últims mesos hem treballat de valent per redirigir els recursos contemplats a un pressupost heretat, allà on hem vist que es necessitava més.

En formar govern ens vam trobar un poble on la falta d’inversions havia causat estralls: vials en mal estat, zones degradades, ajudes per a llibres, quasi de beneficència, ... però això sí sobre el paper l’ajuntament lluïa esplèndid mentre al carrer es patien les conseqüències.

Des de Compromís sempre hem dit que entre un mig i una vora és on sol estar la solució. Cal mantindré un ajuntament sanejat que pague en uns terminis adequats als proveïdors. En només 4 mesos hem aconseguit:

Disminuir en 3 dies el temps de pagament.

Conservar i mantindre les instal·lacions deixades en un pèssim estat per l’anterior equip de govern del PP, la qual cosa significarà una major inversió per retornar-les a un estat adequat.

Molt prompte farem realitat que el bus municipal enllace el nostre poble amb l’estació del metro de Rafelbunyol i amb l’Hospital i el Centre d’Especialitats de Sagunt.

Hi haurà servei d’atenció mèdica a la platja.

Una platja accessible i dotada d’estacionaments, amb una zona de mercat, el qual no faça necessari tallar cap carrer per a molèstia dels veïns.

Hem aconseguit nous clients per que ADIS tinga més treball i puga ampliar la plantilla.

Hem començat a visitar les grans empreses dels polígons per a presentar-nos, i per a conéixer les seues propostes, i també el tipus de mà d’obra que els farà falta a mitjà termini. Açò ens donarà la informació de quins cursets de formació són els més adequats.

El PP ens demostra constantment que estos mateixos conceptes no els tenien gens clars. Critiquen les inversions quan una de les seues propostes consistia en construir pistes de pàdel a la platja valorades en 250.000 euros. Parlen de falta de coordinació entre les regidories quan es treballa amb la resta de l’equip de govern colze a colze i de manera transversal. Ens realitzen preguntes als plens sobre instal·lacions de serveis socials, quan han estat 4 anys governant i mai s’han dignat a visitar-les personalment ni donar una solució. I damunt estan intentant formar un govern a l’ombra, una maniobra digna d’un estat totalitari.

Però eixa actitud no és exclusiva d’un sol partit. Que C’s enarbore la bandera de les propostes de caràcter local obviant que des de fa temps el Govern de Puçol ja estem treballant en elles, no deixa de sorprendre’ns, a més de presentar-se en llocs oficials com el representante de la oposición. Desconeixença total del funcionament d’una administració local.

Assumim que hem de treballar per millorar Puçol  junt a la resta de formacions integrants del Govern de Puçol i per descomptat tenim clar que som nosaltres qui hem de marcar el ritme del canvi. 

Des de Compromís seguirem sembrant per que molt prompte tindrem el fruït. Encara que pedregue collirem blat.

Una opinió de Compromís

12 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres