Article del Partit Popular del mes de novembre: “Reflexions abans del 20 de desembre”

Este és l'article del Partit Popular de novembre, titulat Reflexions abans del 20 de desembre. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

D'ací a un mes se celebraren eleccions generals i hauríem de ser conscients que hui mirem el futur amb major confiança i il·lusió que fa quatre anys. Queden moltes coses per fer, especialment una: continuar creant ocupació i continuar treballant pel benestar de les persones.

La nostra Comunitat i en este cas també el nostre poble, Puçol, tenen la “sort” i permeten-nos la ironia, d'estar governats pels senyors de Compromís en coalició amb el Partit Socialista. En estos mesos hem pogut comprovar que l'única cosa que els importa és prohibir: prohibixen la lliure elecció de col·legi per als nostres fills eliminant el districte únic, prohibixen exhibir la nostra bandera o cantar el nostre himne, ens prohibixen tindre i mantindre els nostres símbols cristians (per respecte a qui?)… I la seua única meta és derogar, suprimir i eliminar. Són les paraules que més es repetixen en el programa electoral del PSOE.

Porten tan sols uns mesos i no han fet res positiu… bo, sí… per a ells. S'han apujat els sous, els dels alts càrrecs del Consell i els sous dels regidors, almenys en el nostre poble. On està l'emergència social? En les seues butxaques? Vist allò que s'ha vist, sí. Al costat de les persones era el seu lema, el seu lema de pacotilla, ja que ara l'han canviat pel “ande yo caliente y ríase la gente”.

Tenim un president de la Generalitat que ajuda a les seues empreses amb els diners de tots els valencians, que contracta com a directora de La Fe a una catalana, botant-se tots els procediments i menyspreant els metges valencians i que com a millor defensa utilitza l'insult. És açò el que volem per als següents quatre anys? Nosaltres no... i estem segurs de que vostés tampoc.

Ja hem provat com funcionen estos (PSOE-COMPROMIS). Si volem continuar avançant pensem a qui votem, no hàgem de lamentar-nos com ens està passant als valencians.

No és temps d'experiments, seria un error canviar el que tots sabem que ha funcionat i sobretot, renunciar al que ens pot garantir una llarga etapa de creixement econòmica i ocupació.

Una opinió del Partit Popular

12 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres