Article d'Esquerra Unida del mes de novembre: “El sou de la discòrdia”

Este és l'article d'Esquerra Unida de novembre, titulat El sou de la discòrdia. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

El nostre regidor electe Juanjo Manzaneque ha estat treballant en la nostra regidoria 4 mesos sense remuneració. Quan vam negociar la reducció del global dels sous amb els nostres socis de govern vam exigir una reducció del 10%, després d'un tira i afluixa, vam afluixar pel bé comú de la nostra població i per a no entorpir el curs de la nostra gestió.

No vam cedir amb gust però vam cedir amb responsabilitat de govern i sensatesa, entrem en raó darrere d'un bon funcionament de l'engranatge municipal i per a no enemistar-nos amb els nostres socis.

Som dels que pensen que els treballs han d'estar remunerats en la seua justa mesura i el treballador cobrant el més just per a exercir la seua labor amb alegria i eficàcia. Ho havíem promés en el programa i no l'anem a complir, no ho vam complir perquè no depén de nosaltres sols, Compromís i Psoe no veien ben una reducció tan dràstica, possiblement amb raó però nosaltres havíem d'intentar-ho per haver-ho promés.

Finalment es va fer una retirada del sou del nostre regidor i un ajust dels sous a la baixa i quasi tots els partits van estar d'acord amb esta mesura.

Més tard, Juanjo queda en desocupació i demana el seu sou de regidor i es porta a ple la seua aprovació amb els vots en contra de PP, Ciutadans i Ara Puçol, l'abstenció de Pavalur (ara són lliures) permet que hui en dia nostre regidor i el de tots tinga el seu sou. Açò va enfadar en gran manera al PP que va enlletgir la nostra conducta recordant la nostra promesa perquè a l'aprovar este sou el cost del global en sous és superior al de l'anterior govern, al tindre un regidor mes, clar està.

Esquerra Unida Puçol sempre serà transparent i els nostres sous també, estem ací per a treballar amb humilitat i honreueixa. Recordarvós que per a qualsevol consulta sobre Medi ambient, multes, mobilitat o turisme, el nostre regidor estarà a la vostra disposició tots els dies de 12 a 13 hores. Gràcies.

Una opinió d'Esquerra Unida

12 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres