Última jornada de l'any 2015 del Club Handbol Puçol

Guillermo Maestro realitza un balanç de l'última jornada de l'any 2015 per al Club Handbol Puçol, amb la crònica dels partits disputats pels tres equips femenins i el sènior masculí. Distints resultats, però sempre el mateix objectiu: disfrutar jugant.

L'última jornada de l'any 2015, la jornada número 9 per al Club Handbol Puçol, va començar en el Pavelló Municipal de Puçol, on jugaven les locals contra el Handbol Nules. Va ser un partit molt marcat per les defenses, d'ací el resultat final de 7-7. Les jugadores de Javi Sancho continuen donant clares mostres de millora després de  haver de desprendre's de dos jugadores fonamentals a l'inici de la temporada.

El següent partit cronològicament parlant va ser el que van disputar les xiques dirigides per Guillermo Maestroles cadets, que van jugar a casa de les líders de grup, un fort i compensat equip de Canyamelar. Van plantar cara i molt bé durant la primera part, arribant a posar-se a dos gols amb el 8-6 en el minut 22.

Però tot va canviar radicalment en la segona part. Les oocals van eixir a deixar clar qui era el líder i vaja si ho van demostrar, van estrényer molt en defensa recolzades magníficament per la seua portera que les donava opcions de contraatac ràpids i fàcils contra els que res podia fer la nostra portera Marta Jiménez. Gracias a ella la diferència no va ser major del 34-10 que va reflectir el marcador final.

A la vesprada del dissabte es va jugar el partit més interessant de la jornada, entre els equips en categoria sènior masculí de Torrent i Puçol els que es jugaven un poc més que dos punts, el lideratge de grup. Els de Puçol no van jugar malament i el partit anava tal com es pressuposava, molt igualat fins als últims minuts on els locals van aprofitar el factor camp per a trencar el partit i guanyar amb la màxima diferència, 6 gols.

Per al dia de les eleccions va quedar la encontre entre les jugadores de Puçol i el Handbol Enguera. Les xiques de Pepe Sebastiá en clara millora de joc i resultats, es van desplaçar fins a la localitat d'Enguera, els va costar entrar en el partit més de 40 minuts en què anaven a remolc en el marcador.

Però va bastar un temps mort sol·licitat per Carlos Uceda perquè les jugadores canviaran el rumb de la encontre i donaren la volta al resultat que al descans marcava 7-5 i que va acabar amb un clar 11-19, impressionant i ara a lluitar per la segona plaça. Molt bé xiques!

Informa: Guillermo Maestro Fotos: Club Handbol Puçol

11 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres