En Puçol, el bàsquet no para ni per Nadals

Aprofitant les vacances escolars, l'escola del Club de Bàsquet Puçol no ha detés la seua activitat estos Nadals, continuant en els entrenaments (excepte els més menuts) i també participant en un Torneig de Nadal organitzat pel Club Bàsquet Morvedre i al qual van convidar al nostre equip Infantil.

El Torneig de Nadal es va disputar entre els dies 2 i 4 de Gener en distints palaus d'esports de Sagunt, en categories Infantil i Cadet, tant masculí com femení.

El nostre equip Infantil va acabar com a subcampió del torneig, el qual ens ompli de satisfacció per vore com este grup de xiquets, en la seua majoria de primer any, van replegant fruits del treball diari que duen amb el seus entrenadors David Brazález i Álex Blesa.

Els xiquets de Brazález van disputar la semifinal el matí del diumenge contra el organitzador del torneig, el Morvedre, imposant-se desde el principi en el marcador, pero amb avantatges curtes en un partit molt disputat. Al final victoria dels nostres per 27-41, i a descansar perque la final es jugaria el dilluns de matí.

La final va ser contra l'equip de la Vall d'Uixó, un gran equip amb molts jugadors de 2º any i amb molta altura. Els nostres jugaren inclús millor que en la semifinal i amb gran lluita i esforç per a intentar compensar el desnivell en edat i altura. Al final no es pogué guanyar i la Vall es proclamà campió del torneig.

Volem agrair al Club Bàsquet Morvedre la invitació al trofeu, i felicitar als nostres jugadors per l'esforç i les ganes que demostraren en els partits, amb eixe treball segur aplegaran molt lluny.

Des del Club Esportiu Bàsquet Puçol es felicitem l'any nou i els convidem a acostar-se a l'esport de la cistella.

Informa: Juanjo Sancho | Fotos: CEB Puçol

fotos face

004-torneo-navidad-baloncesto-1

07 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres