El Club Futbol Sala Puçol se solidaritza amb el poble sahrauí amb 12 hores de partits per a totes les edats

El dissabte 2 de gener, totes les categories del Club Futbol Sala Puçol es van sumar a una jornada solidària: des de les 9 del matí fins a les 9 de la nit van anar desfilant pel pavelló cobert i també per les pistes exteriors totes i cada una de les seccions junt amb altres clubs invitats per a disputar partits amistosos, on l'important no era el resultat esportiu, sinó l'oli, el sucre i arròs que aportaven públic i jugadors per a ajudar al Sàhara.

ASOM (Associació per a la Solidaritat amb el Món) treballa amb el poble sahrauí en l'exili des de mitjans de la dècada dels noranta. En este temps ha participat en caravanes per la pau i en programes d'acollida de xiquets sahrauís a l'estiu, durant les vacacions escolars, en famílies de la població.

Però també ha intentat sensibilitzar sobre l'exili que viu el poble sahrauí des de fa 40 anys a través de l'esport. Fruit d'este treball de conscienciació és el torneig de futbol que cada estiu se celebra en el camp municipal José Claramunt.

I aprofundint en la mateixa línia, la jornada solidària de futbol sala celebrada el dissabte 2 de gener en el Poliesportiu Municipal de Puçol estava orientada a arreplegar aliments no peribles per a portar-los en la pròxima caravana per la pau als pobles exiliats en mitat del desert.

Amb molt públic en les grades al matí, quan jugaven els més menuts, i no menys esportivitat a la vesprada, quan jugaven les categories més adultes, van ser dotze hores de partits entre el Club Futbol Sala Puçol i distints equips invitats que es van sumar a l'esport solidari.

Una vegada més, el resultat esportiu era això de menys. En estos partits se sabia per endavant qui era l'autèntic guanyador…

La solidaritat.

Informa: Sabín | Fotos: Pepa Deogracia

fotos facefotos face

001-asom-y-club-futbol-sala

07 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres