Una cavalcada de Reis fidel a la tradició porta la il•lusió als més xicotets

Un any més, l'Agrupació de Penyes ha organitzat la cavalcada dels Reis Mags en col·laboració amb l'Ajuntament de Puçol. Un esdeveniment a què s'han sumat el Club de Gimnàstica Rítmica i els festers de 2016, a més de la Policia Local, Protecció Civil i la Brigada Municipal. Com és habitual, molt públic per a seguir-la en directe, sobretot en les avingudes Molí de Vent i València, i unes cares dels més xicotets que reflectixen la il·lusió d'este dia tan especial per a ells.

És una cavalcada modesta, quasi familiar, que es manté en peu fidel a la tradició gràcies a l'espenta de l'Agrupació de Penyes i al suport d'uns quants col·lectius que se sumen any rere any, en especial cal destacar les xiques de gimnàstica rítmica, sempre disposades a realitzar exhibicions i això que el temps a vegades no acompanya en ple hivern.

Encara que la cavalcada tampoc seria possible sense el suport econòmic de l'ajuntament (per a les caramel·lets i el confeti), o sense la presència de la Policia Local (que obria i tancava el pas de la comitiva), o sense el suport dels Voluntaris de Protecció Civil (sempre disposats a tirar una mà amb l'organització dels grups i l'atenció al públic dispers pels carrers).

I, com no podia ser de cap altra manera, agrair el treball discret, en segon pla, que de vegades passa desapercebut, de la Brigada Municipal d'Obres i Serveis: a penes uns minuts després de passar la comitiva i retirar-se el públic, les avingudes tornaven a estar netes de confeti i de les restes pròpies d'una festa popular. El servei era imprescindible si tenim en compte que a penes una hora abans de començar la cavalcada havien caigut unes gotes de pluja, per la qual cosa la neteja havia de ser prioritària per a  evitar que haguera problemes amb els desaigües i el clavegueram.

Però només per veure les cares de la multitud de xiquets que es van acostar al recorregut, l'experiència valia la pena… I que dure.

Gràcies a tots pel vostre esforç per a portar la il·lusió als més xicotets.

Informa: Sabín | Fotos: Begoña Puchol i Sabín 

fotos facefotos facefotos face

002-gimnasia-ritmica

07 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres