Nereida Fabuel guanya el primer premi de Nadal dels comerciants

El dilluns 4 de gener es va celebrar el sorteig final de Nadal organitzat per l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP), entre els 11 veïns que prèviament havien quedat finalistes i optaven als 10 premis de 100 euros i al premi de 500 euros per a gastar al llarg del mes de gener en els comerços de la població. La mà innocent va determinar que Nereida Fabuel fóra enguany la guanyadora.

Al llarg de l'any, ACEP organitza sortejos per a premiar la fidelitat dels veïns a l'hora de comprar en els xicotets i mitjans comerços locals: SAN Valentín, Dia del Pare, Dia de la Mare, fira comercial Puçol DeMostra… Per a posar-los en marxa compta amb el suport de l'Ajuntament de Puçol, el regidor de Comerç Del Qual, Juami Bayarri, també està present en els sortejos i en totes les accions promocionals del comerç local.

L'últim d'ells és el de Nadal i s'ha realitzat en dos fases. En el primer sorteig, celebrat el 28 de desembre, es van triar els 11 veïns que havien quedat finalistes i per tant optaven a 10 xecs de 100 euros i 1 de 500 euros. Estos veïns eren: Santi Chulvi, Toni Carretero, Emilia Banderas, Mari Carmen Alcaraz, Eva Martí Ruiz, Pilar Martínez, Eva Claramunt García, Nereida Fabuel Alcamí, Juan José Carbonell, Merche Banderas i Avelina Catalá.

I el 4 de gener en la Casa de Cultura, amb la presència dels finalistes, de la directiva d'ACEP i del regidor Juanmi Bayarri, es va celebrar un nou sorteig entre ells, del que va obtindre el primer premi d'esta campanya de Nadal que ha correspost a Nereida Fabuel Alcamí.

Després de la foto de família i la mistela per a celebrar-ho, l'associació torna a preparar noves propostes per a enguany, perquè com explica Gonzalo Alcácer, el president de l'associació, “estem preparant algunes bombes que anirem descobrint a poc a poc, però l'important és que els veïns recorden que és molt fàcil i molt còmode comprar a Puçol, el teu centre comercial… i que a més comprar a casa té premi”.

Informa i fotos: Sabín 

fotos face

1111-todos-los-premiados

05 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres