El primer parc caní de Puçol està situat en el polígon de La Murta

Puçol ja compta amb el primer parc caní, una zona de mil metres quadrats vallada i amb doble porta, on els gossos poden circular sense corretja les 24 hores del dia i en la que els amos han d'arreplegar les deposicions de les seues mascotes. Està situat en el polígon de La Murta, prop de la Prefectura de Policia Local, és molt més que un pipican i ha tingut un cost entorn de 4.000 euros.

Atés que la llei obliga a portar els gossos amb corretja i a més amb boç en el cas de les races potencialment perilloses, tant en carrers com places i espais públics, es fa necessari habilitar llocs en què puguen realitzar les seues necessitats (el que coneixem com pipican) i altres en què puguen moure's sense lligams (parc caní).

Des de l'ajuntament hem posat en marxa el primer parc, que tindrà la seua continuïtat en 2016 amb un altre en la zona Riu Xúquer de la platja”, explica el regidor Xavi Alcácer. “Atenem així les peticions de l'Associació de Propietaris Responsables, encara que aprofitem per a recordar a tots els veïns que arreplegar els excrements dels gossos és obligació dels amos en totes les zones públiques, incloses les vies públiques i també els pipicanes i parcs canins”.

Informa: Sabín Disseny cartell: Sento Pascual Fotos: Sergio Maestro

946-parque-canino-3

04 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres