Els 120 pelegrins de Taizé allotjats a Puçol visiten les Carmelites Descalces

El dilluns van arribar a Puçol uns 120 jóvens, procedents de Polònia, Croàcia, França, Holanda i Anglaterra, entre altres països. Vénen a la trobada europea de Taizé que se celebra a València i estaran allotjats en famílies de les dos parròquies, els Sants Joans i Santa Marta. Fins a l'1 de gener estan compartint experiències amb els veïns de Puçol, entre elles la visita al convent de les Carmelites Descalces, celebrada dimecres 30 pels pelegrins dels Sants Joans i dijous pels de Santa Marta.

Després d'haver conegut de prop el treball diari de Càritas, els júniors i l'Associació de Discapacitats de Puçol, en tallers realitzats el dimarts 29 en la parròquia, el dimecres 30, els aproximadament 60 pelegrins allotjats en famílies dels Sants Joans han quedat a les 8.30 del matí per a conéixer la patrona de Puçol.

Després de la foto de família, s'han dirigit a peu al convent de les Carmelites Descalces, acompanyats de dos unitats de la Policia Local. Un camí a peu que els ha servit per a conéixer-se un poc millor i també tindre una visió més àmplia de la població.

A l'arribada al convent han tingut una trobada amb les Carmelites Descalces, en el que han parlat de les seues experiències, del seu coneixement sobre Taizé, de Santa Teresa… i inclús han acabat cantant, sobretot els polonesos, els més animats en esta tasca.

Una nadala com mana la tradició —amb pandereta i simbomba incloses— i unes fotos per al record d'una trobada entranyable han posat fi a la visita matinal.

A continuació, els pelegrins s'han dirigit amb tren a València, per a participar en els actes conjunts programats per al dimecres. La nit la compartiran amb les famílies on estan acollits a Puçol i el dijous, dia 31, tenen previst participar junts en una festa de Nit de cap d'any en els locals dels dos centres júniors.

Informa i fotos: Sabín

fotos facefotos facefotos face

1097-taize-en-convento-2

01 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres