Contacontes a l'aire lliure per a tota la família, una original manera de donar la benvinguda al 2016

Dissabte que ve 2 de gener, a les 11 hores, la Plaça Roma de Puçol (situada en la Ciutat Jardí) serà l'escenari d'un contacontes públic a càrrec d'Imajocs. Una activitat gratuïta on estan invitades a participar totes les famílies que ho desitgen. 

 

Amb l'arribada del nou any, arriben també els propòsits i les bones intencions: menjar de forma saludable, fer exercici físic, aprendre un nou idioma… però si estos propòsits se centren en els més menuts de la casa, el foment de la lectura pot ser una molt bona proposta. I què millor manera d'inculcar el plaer pels llibres que predicant amb l'exemple.

Per este motiu, un grup de mares de Puçol, encapçalades per Imajocs, espai que fomenta la imaginació i la lectura animada, entre altres activitats, ha organitzat un contacontes a l'aire lliure dissabte que ve, 2 de gener, a les 11 hores, en la Plaça Roma. L'objectiu és que esta lectura pública es convertisca en una activitat periòdica en un futur, on grans i xicotets compartisquen el plaer de contar històries de forma col·lectiva.

T'animes? És una activitat totalment gratuïta i oberta a pares, mares, iaios… en general a totes les famílies que vullguen participar del plaer de la lectura. No hi ha límits d'edat, només es requerix portar una història per a compartir-la amb els altres. La recompensa, arrancar els somriures i aplaudiments dels més xicotets.

Esta activitat va partir de forma espontània d'un grup de mares que este estiu van decidir traure els seus contes de casa al carrer. Amb l'arribada de l'hivern es va suspendre l'activitat, però la intenció és reprendre-la la pròxima primavera.

Si estàs interessat, només has d'acostar-te dissabte que ve per la Plaça Roma o entrar en la pàgina de Facebook Cuéntame un cuento, on pròximament ampliarem la informació.

Informa: Susana Fernández Piqueras | Fotos: Magdalena Pérez, Imajocs

1108-cuentacuentos-enero-1

01 Gener 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres