Enguany la temporada d'estiu de la piscina municipal comença el 14 de juny

Enguany la temporada d'estiu de la piscina municipal comença el 14 de juny

 

Piscina municipal.

''L'any passat vam realitzar unes importants reformes, sobretot en els vestidors i també en la coberta telescòpica, per el que la temporada estiuenca va quedar reduïda als mesos de juliol i agost. Però enguany, ja amb les instal·lacions a ple rendiment, la piscina descoberta obri al públic el dissabte, 14 de juny.''

Per al gestor esportiu municipal, Fernando Torres, l'èxit que han tingut enguany els cursos de natació justifiquen de sobra l'avanç de la temporada estival, ja que es preveu que tant per als nous cursos com per al bany lliure el nombre de banyistes supere al dels anys anteriors.

''Estem parlant de l'escola esportiva municipal amb nombre més gran de socis, si sumem els xiquets i els adults'' -seguix explicant el tècnic municipal-, ''d'ací que esta primera quinzena de juny l'hàgem dedicat a revisar les instal·lacions i, sobretot, preparar la praderia de gespa per a acollir a un nombre d'usuaris cada vegada major''.

En previsió de la forta demanda, el que sí que s'ha deixat molt definit és l'horari en què hi haurà cursets, en el qual hi haurà només bany lliure i en el qual se simultaniejaran estos dos.

Estos són els HORARIS d'estiu de la piscina municipal de dilluns a divendres:

DURANT EL MES DE JUNY: oberta al públic de 10 a 20 hores, únicament per a bany lliure.

DURANT EL MES DE JULIOL: de 9'30 a 11'45 hores, dedicada únicament a cursos d'adults i xiquets d'11'45 a 19'45 hores, reservada per al bany lliure; a partir de les 19'15 hores, destinada a cursos d'adults.

DURANT EL MES D'AGOST: oberta al públic de 10'00 a 19'45 hores, únicament per al bany lliure; a partir de les 19'15 hores, en exclusiva per a cursos d'adults.

Estos són els HORARIS d'estiu de la piscina municipal per als dissabtes i diumenges:

Oberta d'11 a 19 hores en exclusiva per al bany lliure. Els caps de setmana no hi ha cursets de natació.

Fernando Torres, gestor deportivo.

11 Juny 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres