De l'1 al 18 de desembre, els pares d'alumnes de cada col·legi públic i concertat disposen de dos dies per a presentar les sol·licituds d'ajudes de llibres en la planta baixa de l'Ajuntament de Puçol (2)

Ja s'han publicat les bases de les beques de llibres i material curricular d'este curs, denominades XarxaLlibres. Els alumnes rebran un màxim de 200 euros per a ajudes de llibres i material curricular, dividit en dos pagaments: el primer al Gener, per un màxim de 100 euros, per a la qual cosa cal presentar la documentació i factures pertinents de l'1 al 18 de desembre, cada col·legi disposa de dos dies per a realitzar els tràmits. Revisa les dates que et corresponen.

XarxaLlibres és el programa de llibres de text gratuïts creat conjuntament per la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i l'Ajuntament de Puçol amb un objectiu: posar en marxa un banc de llibres gràcies al qual els llibres puguen ser gratuïts majoritàriament els pròxims cursos per als alumnes de Puçol.

Poden participar en XarxaLlibres els alumnes de primària, secundària, educació especial i formació professional bàsica dels col·legis públics i concertats, amb l'únic requisit que l'alumne estiga empadronat a Puçol, dóna igual on curse els seus estudis.

L'ajuda serà d'un màxim de 200 euros, que abonarà l'Ajuntament de Puçol en dos pagaments: el primer al Gener, després d'haver-se inscrit entre l'1 i el 18 de desembre; el segon pagament es realitzarà a final de curs, després de comprovar que els llibres es tornen en bon estat.

Les dates en què cal passar per l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (planta baixa de l'ajuntament) per a realitzar els tràmits són les següents:

Col·legi públic Lluís Vives:

Dimarts 1 de desembre, de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores.

Dimecres 2 de desembre, de 9 a 14 hores.

Col·legi concertat Virgen al Pie de la Cruz:

Dijous 3 de desembre, de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores.

Divendres 4 de desembre, de 9 a 14 hores.

Institut d'Educació Secundària:

Dimecres 9 de desembre, de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores.

Dijous 10 de desembre, de 9 a 14 hores.

Divendres 11 de desembre, de 9 a 14 hores.

Col·legi públic Bisbe Hervás:

Dilluns 14 de desembre, de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores.

Dimarts 15 de desembre, de 9 a 14 hores.

Col·legi públic Jaume I:

Dimecres 16 de desembre, de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores.

Dijous 17 de desembre, de 9 a 14 hores.

Presentació de sol·licituds que han requerit esmenar defectes:

Divendres 18 de desembre, de 9 a 14 hores.

És important recordar que els pares han de presentar la documentació que marca la normativa, entre elles: saber el Número d'Identificació de l'Alumne, omplir el formulari electrònic que es pot descarregar de la web de Xarxallibres i presentar-lo imprés en l'ajuntament”, subratlla la regidora d'Educació, Mery Cortell. “A més cal incloure les factures dels llibres per a comprovar que eixe és els diners que han gastat este curs”.

En cas de dubtes, els interessats poden contactar directament amb la regidora, telefonant al 664 465 067.

Informa: Sabín |Disseny cartell: Sento Pascual |Fotos: Sergio Mestre

logo pdf

Normativa completa del programa XarxaLlibres (en castellano)

logo pdf

Normativa completa del programa XarxaLlibres (en valencià)

29 Novembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres