Article del PSOE del mes d'octubre: “Un any diferent”

Este és l'article del PSOE d'octubre, titulat Un any diferent. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

A ningú li ve de nou que aquest any ha pres protagonisme la política, un any trascendental en la decisió que prenem cada volta que anem a les urnes, moment on decidim el futur durant quatre anys del nostre poble o ciutat, de la nostra comunitat o del nostre estat.

Doncs bé, per a tots aquells que pensaven que si no era amb ells, no hi hava futur, ni gestió, ni política, trasmetre’ls una sèrie de idees que tal volta els facen reconsiderar el seu discurs destructor, demagog i confrontador.

20 anys han passat des que el PP va començar a governar aquesta Comunitat, on s’han destruit i vilipendiat drets tant bàsics com la educació i la sanitat, amb copagaments de fàrmacs, disminució del nombre de llits a hospitals, augment de les llistes d’espera o lleis tan “anti-educatives” com        l’aplicació de la LOMCE en matèria d’educació, la llei de “defensa” de les senyes d’identitat valenciana (manipulació desorbitada del PP del que ells creuen que ha de ser la identitat d’aquesta Comunitat).

Ara sí, han estat suficients 4 mesos perquè el canvi polític s’haja fet de notar al nostre poble i a la nostra Comunitat, les persones són el primer i així ho hem de traslladar des de les institucions, ferramenta del poble per a millorar el dia a dia de les seues vides, la seua quotidianitat i reforçar el seu benestar, dret indispensable a defensar i millorar dia a dia.

—Derogació del copagament de fàrmacs.

—Sanitat universal.

—Llibres de text gratuïts.

—Obertura de menjadors escolars.

—Derogació de la Llei de Senyes d’Identitat Valencianes.

—Possada en marxa de la major transparència a les institucions.

—Borses socials de treball.

Aquestes són algunes de les mesures preses, de la diferència de govern entre uns assolats per la corrupció mes monstruosa que ha destruït la nostra Comunitat i els partits d’esquerra que avuí governem amb la gent, perquè o avancem tots junts o mai podrem aconseguir que els nostres drets estiguen a bon cau de partits corruptes i anacrònics com el PP.

No s’obliden mai, els socialistes sempre lluitarem per defensar lo públic davant de lo privat, la transparència davant de la corrupció, el diàleg davant dels “decretazos” però sobre tot, a les persones, la seua identitat com a poble. Açò no ha fet més que començar.

Una opinió del Grup Municipal Socialista

27 Novembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres