El dissabte 14 de novembre, un bon nombre de veïns i representants de tots els partits polítics municipals van guardar tres minuts de silenci en memòria de les víctimes de l'atemptat terrorista de París

Després de la barbàrie comesa el divendres 13 de novembre en distintes localitzacions de París, el dissabte al matí les institucions públiques i els veïns en general es van mobilitzar per a organitzar actes de suport a les víctimes i de rebuig al terrorisme. Entre ells l'acte convocat per l'Ajuntament de Puçol, per a la 7 de la vesprada, on es va guardar tres minuts de silenci… això sí, acompanyats de la música d'Ennio Morricone per a la pel·lícula Cinema Paradiso.

L'alcalde Enric Esteve va ser l'encarregat d'avisar personalment als distints grups polítics i d'escriure el text de convocatòria que es va difondre per les xarxes socials municipals per a invitar els veïns a participar.

Va ser un acte senzill, a què es van acostar molts veïns. No va haver-hi major protagonisme que el record de les víctimes. I l'agraïment a tots els presentes per la seua assistència.

Informa i fotos: Sabín 

fotos face

946-tres-minutos-silencio-1

15 Novembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres