Mil persones en la festa solidària d'Halloween de la Fundació American School of Valencia

La Fundació American School of Valencia va organitzar per segon any consecutiu una festa d'Halloween amb la que recaptar fons per als seus programes de promoció de l'educació cultural i plurilingüe. La vetlada, de caràcter familiar, es va celebrar en el campus del col·legi American School of Valencia divendres passat 30 d'octubre i més de mil persones, entre veïns de Puçol i d'altres poblacions, van assistir a l'esdeveniment.

L'atracció principalva ser l'Haunted House, un recorregut ambientat en el món zombie que hi havia sigut decorat per professors i alumnes de High School de l'ASV. En paral·lel a ella hi havia altres activitats com un itinerari per a xiquets més xicotets amb jocs d'habilitat inspirats en Halloween, una zona de manualitats i un punt de venda de beguda i refrescos en un dels parcs exteriors del col·legi.

La vesprada va finalitzar amb el concurs de disfresses i una actuació de màgia.

La vetladava ser un èxit de participació i els fons obtinguts serviran per a recolzar projectes de la Fundació ASV com el suport a l'escola Kapita, a Zàmbia, la col·laboració amb els programes Model United Nations de l'ASV o el programa de beques d'estiu en el Summer Program del col·legi.

Informa: Carlos Minuesa Fotos: American School of Valencia

fotos face

903-halloween-solidario-asv-2

04 Novembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres