També l'American School of Valencia oferix beques d'estiu per a alumnes de Puçol

També l'American School of Valencia oferix beques d'estiu per a alumnes de Puçol

 

Alumnes del American School of Valencia.

Quan parlàvem de les beques d'estiu del Caxton College ja vam comentar que el seu exemple havia creat escola, perquè l'American School of València també havia posat en marxa l'estiu passat les seues beques per als alumnes de col·legis públics de Puçol.

Enguany el Col·legi Hispano Norteamericano ha mantingut la proposta i, després de demanar sol·licituds i realitzar l'estudi pertinent, l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament ha elegit com a becaris per al mes de juliol a: Anais Puchades Albert, i Mª Alejandra Montalvo Moya.

''L'estiu passat ens va oferir una beca, encara que finalment ens en van adjudicar dos. Enguany ens han oferit dos beques, encara que hi ha la possibilitat que s'amplie pròximament a tres'' -comenta la regidora d'educació, Dolores Sánchez-. ''En qualsevol cas és una satisfacció per a l'àrea educativa de la població tindre centres d'este prestigi en la població i que mantinguen unes relacions tan cordials amb l'Ajuntament''.

Cal destacar que els dos alumnes becats assistiran a totes les activitats programades per l'American School of València durant el mes de juliol i que la beca inclou no sols els cursos i el dinar, sinó també el transport fins al mateix centre.

Enguany l'ASV ha oferit dos beque.

11 Juny 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres