Article del PSOE del mes de setembre: “100 dies”

Este és l'article del PSOE de setembre, titulat 100 dies. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

 

Per tots és sabut que els 100 primers dies de govern són l'antesala del que precedirà al futur d'una gestió, on es marquen línies mestres d'actuació, on es comença a plasmar la nova forma del governant de torn, on es dirimixen qüestions tan importants com quines són les prioritats al capdavant de la gestió, en este cas, d'un ajuntament.

Doncs bé, després de 3 mesos de gestió en este govern compartit, els socialistes junt amb els nostres socis de govern hem posat en relleu que una altra forma de governar és possible, i per a mostra d'això estos 100 dies que ens han precedit.

Després de la presa de possessió i després de trobar-nos davant d'una situació un tant peculiar, ja que no vam rebre informació alguna de l'anterior equip de govern, ens vam posar mà a l'obra ràpidament, perquè els nostres veïns no podien esperar ni un minut, s'havia d'actuar, prenent decisions i aportant solucions. Hem gestionat la inactivitat de l'anterior equip de govern, alhora que hem començat a caminar sobre el Puçol que volem, orientant sempre les nostres polítiques per i per als veïns.

Però sobretot, i el més important, hem traslladat al carrer que així és la nostra forma d'actuar, creiem en la transparència i fent gala d'això, i sense precedents, donem a conéixer la majoria de la nostra gestió en el saló que ostenta la democràcia del nostre poble: el saló de plens del nostre Ajuntament.

Doncs bé, pareix que esta nova pràctica política no cau a bé en part de la bancada de l'oposició, suposem que, entre altres coses, la transparència no és una cosa que predomine en les files del PP, perquè fins als ha vingut gran haver de posar en marxa la Llei de Transparència propugnada pel seu partit a Madrid.

No queda més que dir, som i serem transparents en la nostra gestió, creiem en una cosa tan primordial com donar a conéixer al minut nostra gestió, els veïns de Puçol tenen eixe dret i ho portarem fins al final, per molt que a alguns els pese.

Una opinió del Grup Municipal Socialista

27 Octubre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres