Article de Pavalur del mes de setembre: “Parc d'escampament caní”

Este és l'article de Pavalur de setembre, titulat Parc d'escampament caní. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

PAVALUR treballa dia rere dia perquè els veïns de Puçol puguen comptar amb millors servicis.

Aconseguir espais públics que permeten la trobada ciutadana i la convivència és la nostra prioritat.

La creació d'una àrea d'escampament per a gossos, és un dels objectius del nostre programa electoral. Estem animant a tots els grups polítics a què donen el seu suport perquè abans de finalitzar l'any, el parc estiga instal·lat i donant servici a una població elevadíssima de mascotes, dels veïns de Puçol.

Serà un espai tancat on els gossos, sempre acompanyats pels seus amos, podran mantindre's àgils per mitjà de l'exercici i interactuar amb altres gossos.

El recinte disposarà d'equipaments com a aparells d'exercicis, font per a gossos, papereres, i dispensadors de bosses. Comptarà, per tant, amb unes condicions adequades perquè els gossos puguen córrer, fer exercici i disfrutar d'una zona que l'Ajuntament posarà a disposició dels seus amos i serà sotmés periòdicament a actuacions de neteja i mesures higienicosanitàries.

Una opinió de Pavalur

793-pavalur-parque canino

26 Octubre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres