Article del Partit Popular del mes de setembre: “100 dies de desgovern”

Este és l'article del Partit Popular de setembre, titulat 100 dies de desgovern. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Ja s'han complit més de 100 dies des que el tripartit (Compromís, Psoe i EU) ens governa i per tant ja estem en disposició de valorar allò que s'ha fet fins ara.

A part d'idees diverses, unes més greus que altres i que han fet que Puçol siga notícia durant tot l'estiu i no precisament en positiu, com ara:

1- impedir celebrar Missa en Espai Voramar;

2- canviar la lletra de l'himne regional en la presentació dels festers i acusar a altres dels seus errors;

3- no permetre als regidors que ho vullguen assistir i representar al consistori en actes religiosos;

4- posar en plenes festes una pancarta en el balcó de l'ajuntament sobre el soterrament de les vies quan no hi ha ni tan sols un expedient obert; o...

5- contraprogramar amb un concert pancatalanista el dia 7 de setembre…

Tot açò fa que no puguem destacar res mes d'estos 100 dies.

Ja ens agradaria des del Partit Popular de Puçol haver de valorar altres coses però no ens deixen alternativa; intentem fer una oposició constructiva, amb propostes i prestant la nostra col·laboració per a tot allò que siga en benefici del nostre poble.

Fins ara el nostre intent de participació ha caigut en sac foradat per diverses raons que ara els detallem:

a) Hem tractat de conéixer el contingut del pacte tripartit, el seu projecte polític i el seu programa de govern i l'única cosa que ens han entregat és un paper en què no diuen res, això és, han llegit bé, RES. Tan sols sabem que l'alcaldia es repartirà dos anys per a compromís i dos anys per als socialistes, encara que permeten-nos dubtar d'açò.

b) Sol·licitem conéixer de primera mà i participar en un tema que pareixia imminent com el soterrament de les vies i la nostra sorpresa és que encara no s'ha iniciat cap tràmit i per tant no hi ha ni expedient;

c) Ens hem assabentat per la web que ens havíem adherit a un programa com a poble acollidor per a refugiats sirians, que bé és cert que encara que anunciat a so de bombo i platerets encara no s'ha dut a terme , entre altres coses perquè no saben com fer-ho ja que no és de la seua competència.

d) Finalment vam sol·licitar participar en un programa d'inversions de la Diputació, en el que Puçol rebrà prop de 700.000 € gràcies al superàvit deixat per la gestió de l'anterior govern del P.P. i ni tan sols ens han informat.

Tenim un alcalde que es va omplir la boca de participació, de tolerància i de respecte i que fins ara només ha demostrat un tarannà autoritari, prepotent i poc respectuós amb els que no pensem com ell; un alcalde que ningunea als seus propis companys deixant-los fora en la presa de decisions i que en pocs mesos ha encunyat una frase ja coneguda per tots: “es fa perquè ho dic jo”.

Mentres él imposa la seua forma de fer les coses, nosaltres hem donat compte en el ple de setembre de l'informe de la situació econòmica de l'última legislatura de govern popular; una situació econòmica molt positiva i que els permetrà governar amb folgança gràcies a la nostra bona gestió i al que vostés podran accedir des de la pagina web municipal (seu electrònica).

Jutgen vostés mateixos...

Una opinió del Partit Popular de Puçol

 

26 Octubre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres