La Ruta de la Salut arriba a l'Espai Social dels Majors el dilluns 19 d'octubre a la vesprada

Davall el lema Visitar els ciutadans abans que ens visiten els malalts, la Diputació de València, el Consorci de l'Hospital General i l'Ajuntament de Puçol organitzen una sessió de la Ruta de la Salut dilluns 19 d'octubre, de 17 a 20 hores, en l'Espai Social dels Majors, on els assistents rebran assessorament personalitzat i pautes per a millorar els hàbits.

La Ruta de la Salut és una acció coordinada des de la Diputació de València, que compta amb la col·laboració del Consorci Hospital General i en esta ocasió l'Ajuntament de Puçol. L'objectiu final és incrementar l'esforç per la salut preventiva que es dóna a la població valenciana.

L'Hospital General de València, amb la seua integració en la xarxa de la Conselleria de Sanitat, des de fa anys que s'aposta per la salut preventiva i per una comunicació oberta amb la població per a millorar els hàbits de salut.

La salut depén dels actes i actituds del dia a dia (alimentació, activitat física, vida activa, emocions), però els ciutadans necessiten dels coneixements dels professionals per a saber quin és el camí correcte.

Per a arribar als veïns, cada ajuntament aporta un local i els mitjans necessaris perquè els professionals del consorci puguen informar els ciutadans de les mesures preventives que han de tindre en compte.

A Puçol, la ruta se celebra el dilluns 19 d'octubre, de 17 a 20 hores, en l'Espai Social dels Majors: l'entrada és gratuïta.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

19 Octubre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres