Article de Ciutadans del mes de setembre: “Què li està passant a l'alcalde de Puçol?”

Este és l'article de Ciutadans de setembre, titulat Què li està passant a l'alcalde de Puçol? Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

 

Estimats amics i amigues, encara recorde quan vaig conèixer al Sr. Enric Esteve Ramón. Vaig asistir  junt  a altres companys de l’Agrupació de C’s de Puçol a una reunió amb Compromís al mes de juny. Va asistir  l’Enric amb  dos dels seus companys. Us haig de dir que em va causar una molt bona impressió: un tipus correcte, afable, simpàtic, ocurrent, preocupat pels demés…, en definitiva algú amb qui no coincidiries en algunes coses amb ell, però algú amb qui podries conversar sobre qualsevol tema. 

Doncs bé,quan estan a punt de complir-se 100 dies de la seua investidura com a  alcalde, podem asegurar sense ànim a  equivocar-nos que el Sr. Enric Esteve Ramón, està canviant. I no podem dir que estigui canviant a millor, sinó més ben al contrari.  Les últimes setmanes el Sr. Alcalde ha canviat totalment, sembla una altre persona:  ha discutit en públic de forma airada amb veïns/es per discutir el seu punt de vista, mostra una agresivitat impròpia d’algú que ostenta un càrrec com el seu, es va enfrontar amb un senyor de la nostra localitat i va estar a punt d’aixecar-li la mà per dir Viva Espanya, ha alterat el bon desenvolupament de les Festes de Puçol amb la greu modificació de l’Himne de la Comunitat Valenciana (acte pel qual no ha demanat disculpes als veïns i veïnes de Puçol y C.V. de forma individual... i quan ja pensàvem que ho havíem vist tot arriba lo d’ahir, rematat en la jornada de hui. El Sr. Enric Esteve Ramón ha prohibit a l’Agrupació de C’s de Puçol presentar tres mocions al plè que tindrà lloc el dilluns 28/09/15 que solucionarien tres problemes concrets de la nostra localitat:

1. Instal.lar una rampa d’accés al Mercat Municipal (demandat pels treballadors del mercat i usuaris/es del mateix  des de fa anys) per a facilitar l'accés a persones amb movilitat reduïda. 

2. Instal.lar un semàfor al final de l’Avda. Alfinach abans d’arribar a la rotonda que dona al Col.legi Públic Lluís Vives, per a que aminoren la velocitat els vehicles i aixina evitar o reduïr els accidents de trànsit que en eixe punt negre de Puçol se venen produïnt els darrers anys. 

3. Analitzar la possibilitat de tornar al doble sentit que tenia el carrer que dona al gimnàs Victoria.  Després del canvi, amb un sol sentit, s’obliga als vehicles a donar un volta molt gran i se trasllada trànsit del poble a un párking privat (estació de Renfe).

A priori, considerem que són propostes sensates que milloren el benestar dels nostres veïns i veïnes. Doncs bé, al Sr. Alcalde li deuen molestar propostes que actuin en eixe sentit, ja que a la junta de portaveus d’ahir, després d’ increpar de forma airada al nostre regidor, Sr. Rubén Vaquero, dient-li el que podia o no podía presentar com a moció li va dir que no anava a aceptar eixes mocions perque i citem paraules textuals “l’Alcalde sóc  jo i jo dic que això no ho podeu portar a ple”. Hui ha confirmat el Sr.  Enric Esteve Ramon el que li va avançar ahir al nostre regidor i ha impedit la presentació de les tres mocions. Amb Ara Podem han fet el mateix i de 8 mocions que tenien preparades sols els han permés presentar 2.

El Sr. Alcalde ha dit en reiterades ocasions que estava cansat en la legislatura anterior del despotisme del PP i de que no tinguessin en compte res que es presentés des de l’oposició.  Ara el que tenim és que el Sr. Enric Esteve Ramon està fent el mateix que tant ha criticat. On s’ha quedat eixe talant democràtic del que tant alardejava en la sesió d’investidura? Ha durat ben poc, com estem veient. L’Alcalde ha prohibit que l’Agrupació de C’s de Puçol presentara tres mocions que podien haver servit per a solucionar problemes concrets. Nosaltres no anem a portar a ple discusions idíliques sobre el sexe dels àngels, anem a presentar mocions que redundin en actuacions concretes que permeten millorar la vida dels ciutadans/nes  de Puçol.

Hem passat de l'afable Sr. Enric Esteve Ramon a l’autoritari Alcalde que fa imposar la seua opinió sobre els demés encara que no tinga raó. Esperem que ens respongui per escrit per a conèixer els motius que alega per a que no poguem presentar aquestes  mocions. I per cert, tenim pendent de rebre encara resposta per la seua part també a l’escrit de data 01/09/15 en el que sol.licitàvem explicacions per la modificació de l’Himne de la Comunitat Valenciana. Estem a 22/09/15 i encara no hem rebut resposta tampoc a eixe tema.

Sr. Enric Esteve Ramon, rectificar es de savis i vosté encara és a temps de reconèixer els seus errors, demanar disculpes i centrar-se en lo important que es treballar per als nostres veïns i veïnes.  Encauçar eixa situació sols depen de vosté i per a que ho sapiga, jo sincerament, preferix tornar a trobar-me amb l’afable Sr. Enric Esteve Ramon que vaig conèixer al mes de juny.

Una opinió de Ciutadans

 

14 Octubre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres