De setembre a juliol, del Racó d'Ademuz al llac d'Anna, cada mes una excursió… almenys

Esta temporada, que comença el pròxim 27 de setembre, ve repleta de noves propostes que ens van a acostar a conéixer un poc més la nostra Comunitat: el nostre caminar pausat i sense presses ens farà descobrir paisatges d'alt valor mediambiental, així com poblacions amb un contingut cultural que subsistixen en l'actualitat i que, des de la pràctica del senderisme, s'harmonitza amb la visita respectuosa del nostre patrimoni natural i cultural.

Cal recordar que el medi per on transitemels membres del Grup de Senderisme Puçolés la muntanya, recorrent sendes i camins que antany van ser les vies de comunicació entre poblacions i, com a tal, ens introduirà en la complexa geografia del nostre territori.

Per a esta edició, visitarem la Serra Calderona, la Serrella en l'interior d'Alacant, el Racó d'Ademuz amb el riu Bohigues com a protagonista en el seu peculiar colorit tardorenc, la Serra de Borriol en l'interior de Castelló, la Serra d'Espadà per a visitar el Pou Negre, el Benicadell i la seua ascensió des de Ràfol de Salem, un barranc amb trams equipats a Terol, el nostre particular canó del Xúquer emulant al Cars i, com a colofó, els gorgos d'Anna, amb la nostra ruta fluvial, sense oblidar les dos cites més multitudinàries: el sopar de la platja i la ruta nocturna, per a finalitzar la temporada.

Només em queda animar-vos a aquells que desitgeu acompanyar-nos, ací sempre sereu ben rebuts.

I als integrants del Grup de Senderisme, un missatge: començar a carregar les “piles”…

+ Info: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Informa i fotos: Paco Ramírez | Coordinador del Grup de Senderisme Puçol

logo pdf

Calendari d'eixides 2015-2016 del Grup de Senderisme Puçol

756-temporada-senderismo-2

16 Setembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres