Àmplia programació d'actes organitzats per AFACAM entorn del Dia Mundial de l'Alzheimer

A partir de l'11 de setembre, AFACAM (Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Camp de Morvedre i Puçol) organitza una àmplia programació d'actes per a sensibilitzar sobre esta malaltia, aprofitant la celebració del Dia Mundial de l'Alzheimer el 21 de setembre. Precisament eixe dia, a les 18.30 hores, en la Casa de Cultura de Puçol, Empar Claramunt oferix dos obres de teatre amb titelles destinades a tots els públics.

Amb l'eslògan Cada vegada que vullgues recordar alguna cosa, recorda també als que lluiten contra l'Alzheimer #DiaMundialAlzheimer, arranca la campanya de sensibilització a nivell nacional, en Mitjans de comunicació, pàgines web, xarxes socials... per a commemorar el DiaMundial de l'Alzheimer que se celebra el 21 de Setembre.

En AFACAM estem preparant una setmana d'activitats per a donar a conéixer tant la pròpia malaltia com a l'associació, amb la finalitat principal de poder acostar-nos i ajudar totes aquelles famílies que tinguen el seu cuidat una persona amb malaltia d'Alzheimer o una altra demència poder oferir-li el suport i afecte tan importants durant este procés.

Un dels actes més representatius, tindrà lloc el divendres 18 de setembre, a les 12 hores, en el Centre Cívic de Port Sagunt, on el president de l'associació, Valentín Parra, donarà lectura d'un manifest sobre l'actualitat de la malaltia i a continuació es realitzarà una solta simbòlica de globus, on esperem comptar amb el suport dels actuals equips de Govern dels ajuntaments de Sagunt i Puçol.

També volem destacar l'activitat que realitzarem el dilluns 21 a les 18.30 hores: es tracta de les obres de teatre de titelles El nano ballarí i El Sigronet, d'Empar Claramunt, en la Casa de Cultura de Puçol. El fi d'esta obra és recaptar fons perquè l'associació puga continuar desenrotllant totes les activitats necessàries per a ajudar les persones amb malaltia d'Alzheimer i altres demències, així com als seus cuidadors i familiars.

En ambdós esdeveniments desitgem comptar amb un gran nombre d'assistents, tinguen o no familiars amb malaltia d'Alzheimer, que ens recolzen i ens encoratgen a seguir en esta incessant activitat.

Recordem que el dijous 24, a les 18 hores, tindrà lloc en la seu d'AFACAM (Camí del Mar S/N de Sagunt), la conferència Alimentació saludable i Alzheimer, impartida per la nutricionista Mª José Alegre.

Des de l'1 fins al 13 d'octubre, en la Casa Abadia d'Albalat dels Tarongers, s'exhibix un preciosa exposició fotogràfica sobre la malaltia d'Alzheimer, i el divendres 8 d'octubre, en el mateix lloc, la psicòloga d'AFACAM, Carmen Pitarch, farà una conferència sobre la malaltia.

Finalment, recordar que el dia 16 d'Octubre, a les 20:30 hores, donarà començament la Marxa Familiar Nocturna Solidària, amb eixida i meta en el Triangle Llindar, on els esperem amb tota la seua família, per a realitzar 4,5 quilòmetres. Estarà amenitzada per la batucada Green Gos i comptarem amb animació infantil.

Estes són tan sols algunes de les activitats que tenim programades.Adjuntem programa perquè puguen veure totes i assistir a aquelles que més els interessen.

Informa: Amparo Arnau | Disseny cartell: Afacam | Fotos: Sergio Maestro

738-marcha-solidaria-afacam-1

10 Setembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres