Tennis, pàdel i frontennis tanquen els seus trofeus de festes amb unes finals molt disputades, encara que amb poc públic

Cada any, a finals d'agost i principis de setembre, el Club de Tennis Puçol i el Club de Frontennis organitzen diversos tornejos dins de la programació de les festes populars i patronals. Enguany els protagonistes han sigut tennis, pàdel i frontennis, amb eliminatòries en distintes categories. Les finals es van disputar el dijous 3 de setembre i al finalitzar es va realitzar l'entrega de premis, en la que va estar presente el regidor d'esports, Xavi Alcácer.

Al llarg de la vesprada del dia 3, les pistes de tennis del poliesportiu van ser l'escenari simultani de les finals del torneig de festes. Un temps desagradable, que no convidava el públic a acostar-se a animar als finalistes, unit als preparatius per al sopar solidari, que es celebrava eixa mateixa nit, van propiciar una jornada apassionant en l'esportiu, però amb poca expectació.

Amb la presència d'Eliseo Ordiñaga i Pilar Bosch, els pilars del Club de Tennis Puçol, organitzador del torneig, en la categoria infantil femenina, la final va ser la més ràpida de totes, imposant-se María Navarro a la seua amiga Elena Blasco.

La final infantil masculina té els mateixos protagonistes en els últims anys: els germans Pablo i Juan Martín. Com és habitual, cada un va guanyar un set, pel que va caldre arribar al súper tie-break, eixa fórmula per a acurtar els partits que es va posar en marxa fa un poc més d'una dècada i que consistix en el fet que guanya l'encontre el primer que arriba a deu punts amb dos d'avantatge sobre el seu rival. En esta edició el guanyador va ser Pablo.

També el súper tie-break va ser el protagonista de la final de tennis sènior, disputada entre David Molins i Juan Pedro Motos, ambdós amb un passat com a jugadors de l'escola municipal i del club local de tennis. Va ser una final dura, amb cada punt aplaudit per l'escàs públic, amb tensió… i amb una inesperada remuntada final de David, que va aconseguir donar la volta al marcador quan Juanpe estava a penes a un punt d'aconseguir el títol.

La final de pàdel es va avançar una hora, per a no coincidir amb la resta de competicions i, per decisió de l'organització, els dos grups es van encreuar en semifinals, el que va donar peu a un atractiu últim encontre de parelles entre Carlos Devís i José Palomares, d'una banda, i Blanca Bayarri i Ana Sarriá, per l'altra. Al final es van proclamar campions els xics, encara que el pàdel mixt cada dia guanya més adeptes.

Els últims a finalitzar el seu torneig van ser els del frontó, el que dóna una idea de com va estar de disputada la final de frontennis que enfrontava a Rafa Jaén i José Manuel Antoni contra Juan Carlos Sanchis i Vicente Sanchis. Van ser en esta ocasió Rafa i José els que es van alçar amb el primer premi… encara que els que més van disfrutar van ser els seus fills a l'hora d'arreplegar els trofeus i exhibir-los per a les fotos.

Els representants del club de tennis i del club de frontó, junt amb el regidor Xavi Alcácer, van ser els encarregats d'entregar els premis en el Palau d’esports… i ràpidament la majoria d'ells van baixar a la plaça del País Valencià, on ja s'estava celebrant el sopar solidari.

Informa i fotos: Sabín 

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

723--entrega-premios-frontenis

04 Setembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres