El Club Futbol Sala Puçol guanya els dos tornejos de festes, enfront del València i el Benetússer

El dijous 3 de setembre és va celebrar el ja tradicional trofeu de festes del Club Futbol Sala Puçol, amb la novetat que enguany a mes del sènior també l'ha disputat el nostre equip juvenil, acabat d'ascendir a la Lliga Nacional. En ambdós casos el trofeu és va quedar a casa, a pesar del nivell de rivals com el Benetússer o el València.

L'encontre dels juvenils és va disputar als 18:00 hores contra el València i va acabar amb la victòria del local per 7-2. Molt ambient en els grades, a pesar de la calor, i moltes guanyes dels els nostres d'emportar-se el trofeu pel qual van lluitar des del primer minut.

Als 20:30 hores va començar l'encontre de l'equip sènior contra Benetússer, i en este la victòria també se la van portar els locals. Un joc prou ràpid, que va fer que la primera part transcorreguera quasi sense donar-nos compte, encara que amb la mínima avantatge per als nostres (2-1).

En el segon temps els coses ens van ser mes favorables i gràcies, en gran part, a les intervencions dels nostres porters, vam acabar l'encontre amb un 6-2.

Informa i fotos: Pepa Deogracia

fotos face

724-torneos-futbol-sala-3

04 Setembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres