Article de PSOE del mes d'agost: “En la gestió està la diferència entre els uns i els altres”

Este és l'article del PSOE d'agost, titulat En la gestió està la diferència entre els uns i els altres. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Que la diputació de València ha sigut el pati de col·legi d'uns quants, és una cosa sabuda per tots, allí anaven a gust personatges de la talla de l'expresident Rus, que entenien que la seua labor era comptar bitllets de mossegades diverses o afavorir als de sempre, per a obtindre un rèdit polític i personal, repartint prebendes, corrompent la institució, i saquejant-la amb desvergonyiment, model molt allunyat del que els socialistes entenem com una bona gestió.

És qüestió de tindre les coses més que clares, situar-se en el pla de l'actualitat, mirar la gent als ulls i saber que ací, els polítics hem vingut per a treballar en la solució dels problemes dels nostres veïns, en la gestió se marca la diferència entre els uns i els altres, les prioritats les marquen els ciutadans, i ells ens han elegit per a treballar i millorar el nostre poble i la nostra societat. Doncs bé, ara també els organismes supramunicipals estan del costat de la gent, la Diputació pren un nou color i amb això una altra forma de governar.

Els socialistes presidim, de nou, la Diputació de València i entenent que la labor d'un polític és gestionar per a les persones, tenim clara la nostra prioritat, som un partit que vam prometre canvi, vam prometre una nova forma de fer política, una forma diferent de governar entre altres coses els recursos que disposem, per que vam dir que ho anem hi ha arreglar i en això estem.

700.000 euros és la quantitat que la Diputaciò ha posat a disposició de l´Ajuntament de Puçol per a invertir en les millores del nostre municipi, tan sols dos mesos després de les passades eleccions, ja tenim resultats d'una nova gestió.

Els socialistes sabem de la importància que suposa la inversió en millores per al nostre municipi, infraestructures, carrers, camins agrícoles i un llarg etcètera d'actuacions que tan necessàries són per al nostre poble i que de nou tornen a ser prioritàries tant per a nosaltres com per a l'actual equip de govern, deixant de costat la política de pa i circ a què durant tant de temps nos ha tingut acostumat el PP.

No és difícil, si les nostres veïnes i veïns tenen un problema, se busca solució i es treballa perquè no torne a succeir, no mirem per a un altre costat deixant passar el temps, per que el temps no ho en arregla tot per molt que alguns s'encaboten.

Opinió del Grup Municipal Socialista

677-lola-sanchez

27 Agost 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres