El Torneig de Parxís: la cita en parella que mai falta en les festes

El Torneig de Parxís es va realitzar el dilluns 24 d'agost, organitzat pels festers 2015, en el passeig de la Constitució. A més, es va poder disfrutar de bona música de la mà de Dj Parrak. El premi del parxís era 100 euros per al campió i 30 per al subcampió.

Qui no ha jugat mai al Parxís en una dinar familiar o en una tard entre amics? Els festers van organitzar el passat 24 d'agost el Torneig de Parxís en el passeig de la Constitució perquè qui volguera participar només havia de pagar 5 euros per parella per a apuntar-se.

El joc era senzill, un total de 26 parelles les quals dos participants s'enfrontaven contra altres dos contrincants, la duració de partida era de mitja hora i la parella que fora més avançada era la vencedora. I així successivament fins que es proclamara els guanyadors.

I, per descomptat, no podia faltar la música, a mà de DJ Parrak que va aconseguir que les partides foren més amenes i els festers pogueren entretindre's mentre esperaven els guanyadors.

Pablo Esteve, Cap dels festers, comenta que “va ser una vesprada de molta calor  i ponent, i açò va fer que el joc es fera un poc més difícil. Però vam poder continuar tot com estava planejat ja que ens van deixar fer-ho en el Passeig de la Constitució”.

Després dels quarts de final i la semifinal, es va disputar la final en què van guanyar Ángel Pardo i Noelia Pardo. El premi consistia en 100 euros per a la parella guanyadora i 30 per a la subcampiona.

En definitiva, una vesprada de molta calor però amb diversió en parella i rialles entre amics.

Informa i fotos: Cristina Esteve

fotos face

705-torneo-parchis-1

25 Agost 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres