Article d’Ara Puçol del mes d'agost: “Fent dins i fora de les institucions”

Este és l'article d’Ara Puçol d'agost, titulat Fent dins i fora de les institucions. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Juny, juliol, agost, setembre? mesos plàcids, ambient festiu, tardes de migdiada, pau ..., així sembla que se sent el nostre govern local tot i que la realitat mostra uns nivells de precarietat social insostenibles, amb famílies amb tots els seus membres desocupats, amb més de 30 desnonaments anuals. Sembla que no hi ha urgència, tot està bé. Per a alguns és suficient arribar a un "pacte de govern" que els garanteixca els salaris que van prometre reduir i que al final només van maquillar, ja no tenen pressa.

Donant suport a la investidura del candidat de Compromís hem aconseguit que el Partit Popular no governe i evitem, en no garantir els dos anys d'alcaldia del PSOE (qüestió que ens ha costat no estar en l'equip de govern), que l'altre soci del bipartidisme recalcitrant aconsegueixca un objectiu que no s'han molestat a argumentarnos i del qual, pensem, s'estan allunyant per la seua actitud. En la seua teulada queda la responsabilitat de donar continuïtat a un govern d'esquerres durant tota la legislatura.

En Ara Puçol considerem que la situació de molts dels nostres veïns és complicada, per no dir que en força casos frega la desesperació. És imprescindible començar a prendre mesures urgents en qüestions com la desocupació, els desnonaments, els subministraments bàsics, l'habitatge i fins i tot l'alimentació de moltes famílies. Cal crear els mecanismes per transformar l'economia del nostre poble, apostant per les noves tecnologies i una economia sostenible que situe Puçol al segle XXI.

Estem respectant els 100 dies de cortesia que tot govern mereix, veient-los passar sense pena ni glòria, sense que ens presenten idees o plans que respongan a les necessitats reals dels nostres veïns. En el ple de setembre estarà vençut aquest termini, haurà arribat el moment de presentar, via moció, propostes d'acció social urgent i altres que ajudaran a transformar Puçol.

Estem treballant per presentar propostes que afronten importants qüestions a diferents nivells:

A nivell local: Desnonaments, habitatge, abusos bancaris, atenció al ciutadà, ocupació, medi ambient, mobilitat, transport urbà i interurbà.

En col·laboració amb la Taula antidesnonaments: Puçol sense desnonaments i NO a la llei mordassa.

De política general: No al TTIP, Puçol municipi oposat a l'Acord Transatlàntic per al Comerç i la Inversió.

Ara Puçol té caràcter obert i assembleari, de manera que qualsevol persona pot apropar-se a les nostres assemblees i participar. Les accions i propostes que el nostre regidor fa efectives no són més que el reflex del treball dels nostres voluntaris i el consens de l'assemblea.

Busca'ns a www.facebook.com/AraPodem.

Gaudiu de les festes.

Opinió d’Ara Puçol

25 Agost 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres