França aconsegueix el primer lloc a l'oficina de turisme de la platja

L'oficina de turisme de la platja de Puçol aconsegueix complir amb èxit l'objectiu de prestar servei i informar a tota persona que ho sol·licite. El balanç és positiu, encara que els treballadors apunten que fan falta publicacions en francés ja que és l'idioma més sol·licitat.

El passat dimecres 12 d'agost ens passarem per l'oficina de turisme de la platja de Puçol perquè ens comptaren com està funcionant, els serveis que ofereix i alguna novetat respecte a altres anys o al començament de l'estiu.

La primera cosa que ens van dir a l'arribar és que el servei de biblioteca, que és el primer any que es fa, està sent tot un èxit amb una mitjana de 20 persones diàries que fan ús del servei de préstec de llibres.

Quant a la informació que s'ofereix, una gran part dels turistes demanden propostes a València, sobretot com arribar a la Ciutat de les Arts i les Ciències i el centre de la ciutat. Sol·liciten que llocs visitar a la capital i també demanen informació del Bioparc i de l'Albufera.

També, encara que en menor grau, demanen dades de les Coves de San Josep de la Vall d'Uixó, d'El Puig i de Sagunt. Igualment requerixen la informació habitual com  horaris de tren i autobús, supermercats, excursions per la zona, etc.

En general, podríem dir que el perfil mitjà de turista estranger és una família francesa. Molts dels visitants de l'oficina són d'origen francés ja que es troben allotjats en un dels càmpings de la platja. També hi ha prou turistes anglesos, sobretot a partir d'ara a finals de mes.

D'Espanya, sobretot vénen persones de Madrid i de la pròpia Comunitat Valenciana en busca de llocs emblemàtics i de visita obligada.

Ángela Camps, treballadora de l'oficina, ens explica que “la majoria de turistes són francesos, per tant necessitem publicacions en este idioma per a així poder-los oferir una bona informació tant de Puçol com en general. També necessitaríem més informació en castellà”.

D'aquesta manera, a falta d'informació en francés i castellà, es pot dir que el servei d'informació ubicat a la platja és positiu i es desenvolupa amb èxit.

Recordem que el servei que s'ofereix és de dilluns a dissabte de 10 a 14 i de 17 a 20 hores, i els diumenges només amb horari de matí. Es podrà disfrutar fins al 31 d'agost així que si tens algun dubte ves, no dubtes a acudir i preguntar.

Informa i fotos: Arnau Darós 

671-oficina-turismo-balance-3

 

17 Agost 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres