Acaben les festes de l'Associació Cultural Falla la Marjal amb el crit “Vixca la Marjal”

Les festes de l'Associació de la Falla de la Marjal, que han durat 9 dies, han arribat al seu fi però amb un bon sabor de boca. El veïnat de la platja de Puçol ha pogut disfrutar d'unes festes repletes d'activitats d'oci per a totes les edats.

Com cada any l'Associació Cultural Falla la Marjal ha pogut disfrutar de les seues festes que a poc a poc van sent més notòries i amb molt més ambient. La Marjal està composta per 10 dones les quals agraïxen a tots els que han assistit als 9 dies de festa en la primera quinzena d'agost.

Inma Rojas, presidenta de l'associació, recorda el motiu pel qual es va formar esta comissió: “La Marjal es va crear pensant en eixa part de Puçol que també té dret a unes festes en la seua zona, el veïnat de la platja”. L'associació té uns objectius definits en els que inclou “la diversió, la cultura, els valors, la convivència i sobretot la participació ciutadana”.

Gràcies a l'èxit que va sumant any rere any estes festes de la platja, l'associació va incloent nous actes perquè el poble puga disfrutar i passar-se'l pipa. Lola Sánchez, alcaldessa en funcions, agraïx “la participació ciutadana donant l'enhorabona pel màxim respecte al mobiliari urbà”.

En concret, este mes d'agost s'han celebrat actes com: la plantà del Patot, un mercat solidari, la vesprada de xiquets, en la que gràcies a l'ajuda de Pequeradio els xiquets van poder disfrutar de jocs, cançons i pintacares.

Finalment, el sopar solidària que es va realitzar el passat 14 d'agost, i en la que van assistir 900 comensals, va ser tot un èxit. A l'acabar es va realitzar un sorteig amb l'euro que havia pagat cada comensal per a inscriure's, podent així comptabilitzar totes les cadires i obtenint cada persona un tiquet amb el número de la taula que li corresponia.

Pilar Rojas, representant de la Marjal, està molt contenta per com han passat enguany les festes “la nostra valoració és molt positiva ja que poc a poc anem tenint més reconeixement per part de la població de Puçol, de la província, de tot Espanya i part d'Europa… ja que tenim turistes a l'estiu de tot arreu”.

La Marjal anima i invita totes aquelles persones que durant el mes d'agost es vulguen passar en gran, que assistisquen a les festes valencianes i acaben cridant tots junts “Vixca la Marjal”.

Informa: Cristina Esteve |Fotos: La Marjal

fotos facefotos face

682-fiestas-de-la-marjal-2

17 Agost 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres