Puçol torna a participar en el Programa d'Aliments 2015 de la Mancomunitat L'Horta Nord

L'Ajuntament de Puçol va participar el passat dijous 6 d'agost en el Programa d'Aliments 2015 de la Mancomunitat L'Horta Nord. El programa consisteix a distribuir entre les famílies en situació de dificultat econòmica aliments no peribles de primera necessitat.

Emmarcat en el Pla d'Ajuda Alimentària de la Unió Europea, anualment Creu Roja porta a terme el Programa d'Aliments 2015 de la Mancomunitat L'Horta Nord en el qual participen deu municipis de la comarca. El passat dijous 6 d'Agost, com es ve fent des de fa diversos anys, l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Puçol va participar en l'entrega presencial del denominat Repartiment d'Aliments, que va tindre lloc en les dependències de la Mancomunitat de l'Horta Nord, situades en La Pobla de Farnals. El dit programa té per objecte distribuir entre les famílies en situació de dificultat econòmica aliments no peribles de primera necessitat. Desafortunadament en el nostre municipi resideixen famílies que compleixen els requisits necessaris que els situen com a beneficiaris del dit programa. En este primer repartiment de l'any 2015 cada unitat familiar va rebre un lot de productes que podien inclús contindre també alimentació per al consum de menors de primera infància.

Aquelles famílies que consideren que la seua situació econòmica els poguera fer susceptibles de convertir-se en beneficiaris de futurs repartiments, poden rebre informació sobre este programa en Servicis Socials de l'Ajuntament de Puçol.

Informa: Ajuntament de Puçol 

10 Agost 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres