Un any més el campus d'estiu de futbol sala ha sigut el lloc preferit per als xiquets este estiu

El club de futbol sala de Puçol ha organitzat el campus d'estiu en el poliesportiu de Puçol, un lloc replet d'activitats en què els xiquets de 5 a 16 anys han pogut disfrutar durant 5 setmanes d'elles.

Un any més el club futbol sala Puçol organitza el campus d'estiu, amb múltiples activitats, pàdel, frontó, atletisme, futbol i com no... Futbol sala.

Com en anys anteriors les places s'acaben al poc d'obrir les inscripcions, ja que són molts els xiquets els que disfruten d'estos dies junt amb companys i amics.

Les edats que comprenen són de 5 a 16 anys i són molts els que repetixen any rere any. Com una parella de bessons que vénen del Port de Sagunt i no fallen ni un any.

És una llàstima que només disposem de 80 places, pel fet que el poliesportiu municipal es col·lapsa en estes dates amb altres campus, i ens vegem obligats a deixar molts xiquets fora encara que  en part ens sentim orgullosos de la gran demanda que tenim.

Després de cinc intenses setmanes plenes d'activitats i molta calor, l'últim dia, com és habitual, els nostres monitors organitzen una gimcana  per al gaudi de xicotets i majors... Encara que enguany, a causa de la pluja, vam haver d'acabar en els vestuaris, però no va importar gens ni miqueta ja que l'emoció i l'entusiasme va ser el mateix.

Enhorabona, un any més, a eixos monitors que durant estes cinc setmanes aconseguixen entretindre i fer disfrutar a tants xiquets en estos dies de calor i als que esperem veure l'any que ve.

Informa i Fotos: Pepa Deogracia

fotos face

666-campus-futbol-sala-2

07 Agost 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres