Una vegada més el poble de Puçol podrà contribuir en el futur de Tomàs Esteve

El pròxim dissabte dia 8 d'agost es celebrarà en la platja de Puçol, al llarg de tot el dia, un mercat benèfic en benefici de Tomàs F. Esteve, un xiquet de Puçol que pateix paràlisi cerebral. Els diners que es recapten es destinaran a costejar el tractament que rep el xicotet en EE.UU.

El pròxim dissabte 8 d'agost es realitzarà un mercat solidari en benefici de Tomàs F. Esteve, un xiquet de Puçol que pateix paràlisi cerebral. Una vegada més els veïns del poble es bolquen per a aportar el seu granet d'arena en la història d'aquest jove que necessita un tractament molt costós.

El mercadet tindrà lloc en la platja de Puçol, a la plaça Rosa dels Vents durant tot el dia del dissabte. A partir de les 8 del matí es començarà a muntar i com és habitual s'allargarà més o menys fins a les 12 de la nit.

Tot el que es ven en el mercat solidari son objectes que les persones ja no utilitzen o no li donen eixida. D'aquesta manera, qualsevol cosa de segona mà que puga servir es bona per a col·laborar amb Tomàs. Així que si tens algun objecte que estiga agafant pols a la prestatgeria o a les golfes no dubtes a donar-lo.

Organitzat per sa mare, Mari Paz Esteve, i les seues amigues, entre elles Inma Bosch. Ambdues agraeïxen tota l'ajuda que estan rebent i elogien la solidaritat dels veïns de Puçol. Com explica Inma Bosch, “totes les persones que fan possible este mercat són voluntaris que treballen desinteressadament, que volen col·laborar i ajudar a Tomàs”. D'aquesta manera, tot el que es recapte anirà destinat íntegrament per a costejar el tractament de la malaltia en Philadelphia (EE.UU).

Si vols participar o donar productes pots posar-te en contacte amb Inma Bosch telefonant al 622692832. No dubtes a aportar el teu granet d'arena, Tomàs i la seua família necessiten la nostra solidaritat.

Informa: Arnau Darós |Disseny cartell: Falla La Marjal |Fotos: Sergio Maestro

662-mercado-solidario-tomas-esteve-1

 

06 Agost 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres