La campanya “Viu en Valencià” donarà material escolar als xiquets del centre de dia de menors

L'Ajuntament de Puçol, com a forma de promocionar el valencià, ha realitzat uns productes de marxandatge de material escolar que es donaran al centre de dia de menors. D'esta manera, a més de ser una campanya de conscienciació del valencià també té contingut social.

Per a la campanya de promoció de la llengua valenciana l'Ajuntament de Puçol ha  realitzat uns articles de marxandatge. En concret es tracta de material escolar com per exemple maquinetes de fer punta, bolígrafs, estoigs o inclús una bossa d'esport.

Este material escolar seguirà la línia de la campanya anterior, amb el lema “Viu en Valencià”, el qual anirà destinat als xiquets del centre de dia de menors perquè disposen de material per a treballar.

Esta campanya, a més de tindre l'objectiu de conscienciar de l'existència i la preservació de la llengua pròpia dels valencians també té un fi social, ajudar les persones del centre de menors.

Enric Esteve, alcalde de Puçol i responsable de la regidoria de promoció lingüística, explica que “el valencià és la llengua vehicular del nostre poble, així que esperem que prompte torne a funcionar l'oficina de promoció del valencià. Després d'anys de paralització, volem reprendre el camí i tornar a la normalitat”.

Informa: Arnau Darós | Fotos: Daniel Sebastià

04 Agost 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres