Continua disfrutant dels cursets de la piscina municipal de Puçol en el mes d'agost

Durant els mesos de juliol i agost els veïns de Puçol poden disfrutar de cursets de natació i aquaerobic en la piscina del poliesportiu municipal. Les classes són de dilluns a divendres amb grups tant per a xiquets com per a adults.

Este estiu les persones interessades a continuar nadant durant l'època estival també tenen l'oportunitat de disfrutar de cursets de natació i aquaerobic en la piscina municipal. Els cursets es duen a terme durant els mesos de juliol i agost, amb classes tant per a xiquets com per a adults de dilluns a divendres.

Durant el mes de juliol els diferents grups han tingut una bona activitat i s'han desenvolupat amb èxit, amb una afluència notable en tots els grups.

Per al mes d'agost es preveu que continue havent una bona afluència encara que un poc per davall del mes de juliol, que ha comptat amb una activitat més que satisfactòria. Des de la piscina del poliesportiu de Puçol Rafa Gandia, un dels responsables d'esports, ens conta que: “estem molt contents i esperem que seguisca així per al pròxim mes”.

L'únic curs que no ha eixit per al mes d'agost és el d'aquaerobic a la nit, de manera que tots els altres es mantenen com estava previst i s'espera que continuen funcionant.

Informa: Arnau Darós |Disseny cartell: Sento Pascual 

27 Juliol 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres