La Ruta de la Tapa, una explosió de sabor per quint any consecutiu

Del 28 d'agost al 9 de setembre se celebra per quinta vegada la Ruta de la Tapa Vila de Puçol, els participants de la qual seran els 51 locals gastronòmics oferiran beguda més tapa pel mòdic preu de 2 euros a tots aquells que estiguen disposats a degustar-les.

La 5a Ruta de la Tapa prendrà els carrers de la nostra localitat l'última setmana d'agost. Una vegada més, este esdeveniment es deu gràcies a la bona organització per part de l'Agrupació de Penyes, i per tant, de les degudes entitats col·laboradores, com l'Ajuntament de Puçol, la Conselleria de Turisme, el Patronat Provincial de Turisme, Renfe, ACEP, FEHV i l'Escola d'Hostaleria del col·legi Mare de Déu al Peu de la Cruz.

A més, per segona vegada consecutiva, Renfe Rodalia se suma a una major difusió d'imatges de vídeo, cartells, fullets, etc. de la 5a Ruta de la Tapa en les seues estacions i mitjans de servici de l'àrea metropolitana.

Els clients comptaran amb passaports ruteros dels establiments participants, que serviran per a emetre vots a favor dels locals preferits. Per a això, els requisits del passaport rutero es basaran en que cada un d'ells hauran d'estar cunyats per un mínim de sis establiments, i cada client no podrà acumular més de 10 passaports per persona.

Una vegada hagen depositat el passaport en l'urna, es procedirà a un sorteig entre els participants que serà realitzat l'11 de setembre de 2015.

José Reyes Gallego, responsable de l'organització, recorda que “la possibilitat que l'esdeveniment es continue portant a terme es deu al fet que les marques estan disposades a patrocinar esta Ruta, i és d'agrair, ja que són una font de fiabilitat perquè altres anys es continue realitzant”.

Vist els resultats d'anys anteriors, les expectatives d'enguany apunten que els locals estaran més replets de veïns de Puçol que en qualsevol altra edició passada. Esperem que així siga!

Informa: Aitana García |Fotos: Sabín

646-ruta-tapa-1 1

27 Juliol 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres