Les festes de La Marjal, per la seua constància i bon fer, celebren el quint aniversari

Les festes de La Marjal tindran lloc del 2 al 15 d'agost de 2015, en la platja de Puçol, amb una àmplia varietat d'horaris i una oferta prou extensa d'actes.

Les festes de La Marjal celebren enguany el seu quint aniversari, gràcies a la constància d'un grup format per deu dones que presten la seua ajuda desinteressada perquè el veïnat de la platja de Puçol puga tindre les seues pròpies festes.

A pesar que l'Associación Cultural Falla La Marjal es tracta d'una associació solidària, altruista i lúdica, que posseïx escassos recursos, té el privilegi de poder organitzar una àmplia varietat d'esdeveniments festius dirigits a tots els públics.

Encara que el seu finançament és limitada i procedeix de quotes que aporten els membres que la componen, de loteria i de la col·laboració dels establiments del poble, tenen  la sort de poder presumir de que trauen unes festes d'ara en avant.

Per tant, durant el període festiu, es podrà disfrutar de concerts com el de Mox i Bastard Cousins Band, de la nit de música baix l'actuació del trio Elit, del Mercat Solidari, entre altres. Encara que cal mencionar que la nit estrela és El Sopar Popular per a la que s'espera una notòria assistència, la inscripció de la qual romandrà oberta fins al 13 d'agost per tan sols 1 euro.

Així, Pilar Rojas, comenta que “no perden la il·lusió perquè cada vegada la gent té més ganes de col·laborar i assistir als actes que se celebren, un bon motiu per a continuar treballant en este projecte i trobar una xicoteta dosi de motivació”.

Informa: Aitana García|  Fotos: Sabín

 

info

647-festes-marjal-1

24 Juliol 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres