Article de PSOE del mes de juliol: “Delegacions”

Este és l'article de PSOE de juliol, titulat “DELEGACIONS. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Des del passat 30 de juny està aprovada pel ple de l'ajuntament de Puçol la resolució, de data 19 de juny, que arreplega les delegacions de competències de l'alcalde en els regidors que conformen l'Equip de Govern, entre els quals es troben  quatre regidors del PSPV-PSOE Puçol, que ja estan treballant al servici del nostre poble des de la nova corporació municipal sorgida de les últimes eleccions municipals.

Els regidors del grup socialista es fan càrrec de les següents àrees i delegacions:

Àrea econòmica, recursos humans i altres delegacions.

Mª Dolores Sánchez Parra, a més de ser la portaveu del grup municipal socialista en l'ajuntament i  1a Tinent d'Alcalde, és la regidora responsable de l'Àrea Econòmica, Contractació, Recursos humans, Administració i Règim intern, Promoció econòmica i Ocupació.

Àrea ordenació del territori i paisatge i altres delegacions.

Ana Mª Gómez-Pimpollo Orellana, 4a tinent d'alcalde, és la regidora responsable de l'àrea d'Urbanisme, Ordenació del Territori i Paisatge, Convivència Ciutadana, Patrimoni, Residus Sòlids, Cicle Integral de l'Aigua, Servicis Municipals, Brigada Municipal d'Obres i Servicis, Neteja Viària i edificis Municipals.

Àrea d'activitats festives i altres delegacions.

Juan Miguel Bayarri Moreno és el Regidor responsable de l'àrea d'Activitats Festives  Falles i Festejos Taurins, Protecció Civil i Emergències, Sanitat, Consum, Comerç, Agricultura, Ramaderia, Urbanitzacions i coordinació de la Seguretat en les Urbanitzacions.

Àrea d'educació, transparència i altres delegacions

Mª Carmen Cortell Albert és la regidora responsable d'Educació, Administració electrònica, Transparència, Noves tecnologies, Participació Ciutadana i protecció de dades.

Des del PSPV-PSOE de Puçol volem fer arribar als nostres veïns i veïnes que estem a la seua disposició, treballant i assumint responsabilitats en les nostres distintes regidories, perquè, com vam dir, el primer són les persones.

Una opinió de PSOE

632-foto-lola

21 Juliol 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres