Article d’ARA Puçol del mes de juliol: Transformació, transparència, participació i lleialtat

Este és l'article de ARA Puçol del mes de juliol, titulat “Transformació, transparència, participació i lleialtat. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Una nova forma d'interpretar la política local ha arribat a l'Ajuntament de Puçol de la mà d'ARA Puçol, l'agrupació d'electors impulsada pel Cercle Podem de Puçol.

Des de l'inici del nostre camí hem posat en pràctica valors com la transparència, informant puntualment de totes les nostres iniciatives i obrint a qui vol assistir a les nostres assemblees i reunions de treball; la participació ciutadana que va resultar fonamental per constituir la nostra agrupació d'electors, per confeccionar el nostre programa i, esperem, per consumar els diferents projectes socials i polítics que desenvoluparem; la lleialtat als nostres votants, al nostre programa i totes aquelles persones i entitats a les que lliurem la nostra paraula i el nostre compromís de col·laboració i, per descomptat, la voluntat indestructible de transformar Puçol en un lloc molt més sostenible, més solidari, més just i més igualitari.

El nostre treball va a ser constant tant a l'Ajuntament com a la societat. El programa que presentàrem en la campanya electoral és el fil conductor de totes les iniciatives que defensem en la confecció del programa de govern en el qual estem col·laborant, en les mocions que anirem presentant al llarg de la legislatura i en les propostes que ja hem començat a treballar i que estem presentant a l'equip de govern.

L’integritat a l'hora de defensar els nostres principis ens ha privat de la possibilitat d'estar en l'equip de govern, però, donada la nostra condició d'oposició constructiva, honesta, ferma i lleial, podrem realitzar tant una important tasca de control a l'equip de govern com la imprescindible tasca de dotar d'un major contingut social les decisions del mateix.

Estem davant un temps nou en què els rodets de les majories absolutes han donat pas a la pluralitat i la diversitat. Les actituds totalitàries i caciquils ja no tenen cabuda, només amb diàleg, transparència, participació i lleialtat es pot gestionar el panorama polític municipal. Amb actituds inclusives i dialogants arribarà l'estabilitat institucional a la qual ARA Puçol ha estat sempre disposada a contribuir.

Les Assemblees ciutadanes d'ARA Puçol sempre estan obertes a la participació de qui es vullga apropar a elles. Les teues propostes, les teues inquietuds i les teues iniciatives trobaran un vehicle de desenvolupament en la nostra agrupació.

És l'hora de les persones, és el teu moment.

Les persones, juntes, podem.

Una opinió d’ARA Puçol

dani-lopez

17 Juliol 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres