Article de PAVALUR del mes de juliol: “Un còctel inestable”

Este és l'article de PAVALUR del mes de juliol, titulat “Un còctel inestable. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Després de les eleccions municipals, van vindre els acords polítics entre els set partits que van aconseguir representació.

Hi ha sigut necessari la suma de quatre partits per a aconseguir els nou regidors que donen la majoria absoluta: socialistes, units a Compromís, Ara Puçol i EUPV.

Un còctel que pretén governar el nostre municipi, col·locant dos anys com a alcalde al representant de Compromís (3) i altres dos a la socialista (4).

PAVALUR ha defés un acord entre els dos partits majoritaris, PP i PSOE, que amb els seus deu regidors representen a la gran majoria de la població.

Estem convençuts que els votants socialistes del municipi, molt allunyats de les consignes marcades a nivell nacional, hagueren vist amb bons ulls este acord, que haguera permés un govern estable i de progrés per a Puçol.

Les Urbanitzacions, a les que dóna suport Pavalur, estaran en pro d'un govern sense sobresalts que governe i atenga tots els habitants com diuen en els seus programes electorals.

Una opinió de Pavalur

630-opinion-pavalur-foto

16 Juliol 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres