Gràcies Puçol per recaptar fons per a Sàhara un any més

Enguany ha sigut el 9é torneig solidari amb el Sàhara “Banna Lekbir Bachir”, una iniciativa que es du a terme des de 2007 en la localitat de Puçol i que cada vegada més la població s'anima a participar. Este esdeveniment compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol, la U.D Puçol i ASOM (Associació de Solidaritat amb el Món).

Un total de 19 equips s'han unit per a poder ajudar al poble veí. Este projecte va sorgir perquè els ciutadans de Puçol conegueren de prop la situació per la qual està passant actualment Sàhara.

La col·laboració de l'Ajuntament de Puçol i la U.D Puçol junt amb ASOM han ajudat a fer que esta activitat, que ha durat des de 29 de juny fins al 9 de juliol, isca cap avant i complisca amb el seu objectiu: ajudar al poble sahrauí que porta 40 anys dividit i està vivint una situació injusta.

En la final de la Champions i l’Europa League, que es disputava el dijous 9 de juliol, va estar la presència d'Enric Esteve “aquest tipus d'iniciatives que servisquen per a obrir paràmetres i, així, conscienciar i sensibilitzar la gent és positiu. S'haurien de realitzar molts més esdeveniments en què es puga ajudar als pobles veïns”.

Cada any s'intenta millorar perquè hi haja més participants que l'anterior edició, i, així, ajudar el màxim possible a totes aquelles persones que necessiten que els donen una mà.

Agrair a Baba i a Sara León per fer possible estos esdeveniments que fa que tot el poble es reunisca i gaudisca d'este acte solidari i benèfic per a ajudar el proïsme. I, per descomptat, donar l'enhorabona als equips vencedors: l'equip Mombassa teamguanyador de l’Europa League. I a l'equip Ca Ruperguanyador de la Champions.

La 9é edició ha aconseguit alcanzar les seues expectatives amb èxit en l'Estadi Municipal Pep Claramunt de Puçol. Vos esperem a tots en el 10é que serà una gran festa del futbol benèfic.

Informa: Cristina Esteve | fotos: Sabín

fotos face

fotos face

fotos face623-torneo-sahara-3

10 Juliol 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres