L'Oficina de Turisme obri tots els dies de juliol i agost

Personal contractat per l'ajuntament a través de l'Emcorp, junt amb estudiants del programa La Dipu et Beca, permetran ampliar l'horari d'atenció a veïns i turistes, perquè este estiu l'Oficina de Turisme està oberta de dilluns a dissabte en horari de matí i vesprada (10 a 14 i 17 a 20 hores) i, a més, els diumenges en horari de matí (10 a 14 hores), de l'1 de juliol al 30 d'agost.

L'objectiu de l'Oficina de Turisme és facilitar als que s'acosten a la platja de Puçol no sols la programació d'activitats en la zona costanera, sinó també qualsevol altra alternativa per a disfrutar de l'estiu en la població

Així, a més de fullets de qualsevol tipus, rutes, suggeriments, informació útil i documentació adaptada a cada tipus de públic, l'Oficina de Turisme oferix una exposició permanent de fotografies: Lesaus de la Marjal, de Rafa Pardo.

I, com a novetat, enguany també disposa de 400 llibres en valencià i castellà per a prestar als usuaris de la platja a través del projecte Biblioplatja. Basta amb el carnet de la teua biblioteca o el DNI, en el cas dels adults, per a poder triar les teues lectures favorites gratis.

Informa i fotos: Sabín 

fotos face

603-oficina-turismo-5

05 Juliol 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres